Marketing cu 15 ani de experienta in companie. Miruna Smeureanu este noul Marketing Director Coca-Cola Romania & Moldova
Miercuri, 08 Martie 2017


Miruna Smeureanu, Noul Marketing Director, Coca-Cola Romania & Moldova, din martie 2017.
sursa foto: Coca-Cola Romania, McCann PR

adplayers. info

Coca-Cola si-a ales sef la marketing cu 15 ani de experienta in companie. Miruna Smeureanu este noul Marketing Director Coca-Cola Romania & Moldova. Noul executiv va prelua coordonarea departamentului de marketing al companiei incepand cu luna martie 2017.

Potrivit reprezentantilor de comunicare, acesta schimbare vine in linie cu strategia companiei de a recunoaste profesionalismul si dedicarea oamenilor din echipa. Miruna Smeureanu este parte din echipa Coca-Cola de 15 ani, timp in care a ocupat cu succes pozitii strategice, atat la nivel local, cat si regional, in departamente precum cele de comunicare, public affairs si marketing.

Ca specialist in aceste domenii, Miruna Smeureanu a demonstrat ca este un lider de succes, coordonand atat proiecte nationale cat si internationale, acoperind toate brandurile din portofoliul companiei: Coca-Cola, Coca-Cola Light, Coca-Cola Zero, Cappy, Fanta, Sprite, Dorna, Nestea sau Schweppes.


Nicoleta Eftimiu, Franchise Country Manager Romania si Moldova (fostul marketing director)
sursa foto: Coca-Cola Romania, McCann PR

„Sunt extrem de fericita sa predau stafeta unei femei exceptionale si unui profesionist desavarsit cu care am facut echipa de peste 10 ani. Sunt convinsa ca Miruna va urma acelasi trend ascendent, iar alaturi de echipa va continua sa inoveze”, declara Nicoleta Eftimiu, Franchise Country Manager Romania si Moldova.

„Am acceptat cu bucurie sa preiau acest nou rol, intorcandu-ma dupa o perioada destul de lunga, la un domeniu foarte drag mie, marketingul. Provocarea este cu atat mai mare, intrucat ne aflam intr-o noua era a comunicarii de brand si ne adresam unui consumator extrem de conectat care seteaza noi standarde si tendinte ale inovatiei. Am alaturi o echipa puternica si ambitioasa, care a obtinut rezultate remarcabile in ultimii ani ”, a spus Miruna Smeureanu.

Miruna Smeureanu detine o diploma de licenta la Academia de Studii Economice din Bucuresti si un master in Transport si Finante, la City University, in Londra.

Mai mult despre McCann PR

Mai mult in Oameni, Business

Articol inrudit:
Schimbari la varful sistemului Coca-Cola. Director de marketing si manager cheie ocupa cea mai inalta pozitie pe Romania si Moldova


PUBLICITATE: