Managing Director nou la G2. Mircea Pascu, fost Client Service Director.
Marti, 12 Februarie 2013

Mircea Pascu, noul Managing Director, G2 Romania

(adplayers, info ) G2 EMEA a anuntat numirea lui Mircea Pascu, fost Client Service Director, in pozitia de Managing Director al G2 Romania. El va raporta direct lui Dan Medrea P., CEO G2 in Europa Centrala si de Est. In ultima vreme, G2 Romania a adus in echipa de conducere a agentiei pe Mihai Fetcu (Executive Creative Director), Stefan Vasilachi (Head of Art) si Ondina Olariu (Client Service Director).

Anterior agentiei G2 Romania, Mircea Pascu a coordonat anterior departamente de marketing ale companiilor lider de piata la nivel mondial, cum ar fi Henkel, L'Oreal si Danone, iar la G2 a ocupat functia de Client Service Director fiind direct responsabil de conturile cheie, cum ar fi British American Tobacco si Vodafone.

”Mircea este candidatul perfect pentru acest rol. Este un leader natural care va gasi mereu o modalitate de a livra peste asteptari, de a depasi limitele, o calitate care a contribuit la succesul G2 Romania in ultimii 20 de ani”, a spus Dan Medrea, CEO G2 in Europa Centrala si de Est.

Parte a retelei G2 (WPP), G2 Romania este o agentie de publicitate care ofera servicii integrate de comunicare. Echipa de la Bucuresti numara peste 140 de specialisti in shopper marketing, digital, CRM, promotii, branding, evenimente, activari HoReCa. Printre conturile aflate in portofoliul agentiei se numara British American Tobacco, Procter&Gamble, Vodafone, ASIROM, Opel, Ivatherm, GlakoSmithKline, ABSOLUT Vodka,  Avon, Titan Loulis, Pfizer, Emirates, New Yorker.

Mai mult in Oameni

 


PUBLICITATE: