Manafu a plecat de la BMG
Luni, 16 Octombrie 2006

(AdPlayers.ro , Iulian Toma, iulian.toma@adplayers.ro )

Manafu a plecat de la BMG“Lucrez într-un domeniu fascinant, plin de provocari continue si nu sunt tentat sa plec pe cont propriu sau într-o alta companie”, spunea Cristian Manafu (foto), în martie 2004, într-un articol scris pentru revista Biz.

Fost Editor Biz si Redactor Sef al Campaign, reviste editate de Business Media Group (BMG), Manafu a anuntat ca, începând de astazi, 16 octombrie, pleaca din trustul de care acum 2 ani si jumatate nu era tentat sa se desparta pentru o cariera proprie sau pentru o alta companie. Revistele Biz si Campaign- editia locala sunt numai doua dintre cele pe care Manafu le-a condus editorial în ultima vreme în cadrul grupului al carui publisheri sunt Bill Avery si Rachad El Jisr.

Contactat de AdPlayers, fostul Editor Biz si Redactor Sef Campaign a confirmat plecarea sa de la BMG dar a refuzat sa faca orice comentariu pe aceasta tema.

Blogul personal însa, manafu.ro, unul dintre cele mai vechi ale unor jurnalisti români, anunta si el, sec, plecarea autorului sau de la trustul de presa care l-a consacrat, printr-un mini-film postat pe youtube. Mini interviul video este luat chiar de unul din fostii colegi, de la BMG, Radu Ionescu, acum antreprenor si sef al companiei de marketing direct cu permisiune - Kinecto.

Cristian Manafu a facut parte din prima echipă de jurnalisti de la Ziarul Financiar, cotidian de business din grupul MediaPro si din prima echipa a revistei Biz, bilunarul de business al Business Media Group.


PUBLICITATE: