"Ma despart de media dupa 8 ani de presa" Antonia Tucheac, ex Business Standard, a ales V+O Communication
Marti, 02 Februarie 2010

 (AdPlayers.ro, Iulian Toma )

Fosta Business Standard, Antonia Tucheac, acum Mihaileanu, a ales agentia de relatii publice V+O Communication. Acum este PR account manager, unde mare parte din activitate va consta in comunicare corporate a agentiei, dar va avea si conturi comerciale.

Antonia Tucheac a facut parte din echipa redactionala al cotidianului Business Standard, inca de la infiintarea acestuia, din octombrie 2007 pana in decembrie 2009. Anterior, a mai scris pentru saptamanalul economic Banii Nostri, dar si pentru revista The Investor.

 „Ma despart de media dupa 8 ani de presa in care am incercat in fiecare zi sa scriu lucruri care fac diferenta”, a afirmat Tucheac pentru AdPlayers. „Media romaneasca trece acum printr-o perioada in care nu prea mai poate sa-si pastreze ziaristii. Presa este o zona in care te dedici 100%. Am o unda de regret ca am parasit presa, dar sper ca acest lucru sa fie compensat de echipa agentiei de relatii publice in care am ales sa lucrez”.

Antonia Tucheac are o experienta de opt ani in presa de business, dintre care doi ani ca sef al departamentului Media&Comunicare al cotidianului de afaceri Business Standard, unde a scris despre pietele de PR, marketing si media buying. Inainte sa fie editor la  Business Standard in grupul Realitatea-Catavencu (Aprilie 2007 — Decembrie 2009), Tucheac a fost editor la revista Banii Nostri (Iulie 2006 — Aprilie 2007) si Senior Editor la The Investor ( Iulie 2005 — Iulie 2006) si Reporter la Banii Nostri (Septembrie 2003 — Iulie 2005 ).

V+O ofera servicii de consultanta in comunicare strategica, public affairs, comunicare de criza, de brand, corporatista si interna etc. Din portofoliul V+O Communication Romania fac parte clienti precum Coca-Cola, Cosmote, Depozitul de Papetarie, Germanos, Global Finance, Milupa, Romalimenta, SAP, Trenkwalder Sobis.


PUBLICITATE: