MTV rescrie "Povestea Porcului" cu McCann / Creative Services
Vineri, 09 Septembrie 2005
( AdPlayers.ro ) McCann/Creative Services semneaza cea mai noua campanie de imagine pentru MTV Romania. Gandita sa continue procesul de asimilare a culturii MTV in „cultura” romaneasca, oficialii agentiei afirma ca noul spot TV „Porcul” face parte din noua campanie de imagine MTV Romania care cuprinde un spot TV de 30 de secunde si o executie pentru print. „Porcul” a intrat deja pe micile ecrane de 2 zile. MTV rescrie Povestea Porcului cu McCann / Creative Services

" Noua campanie MTV continua linia celei de anul trecut, intitulata "Made in Romania" declara Adrian Anghel, Presedinte al trustului media MTV Romania. „Comunicam caracteristicile locale ale brandului, însa, nu ne oprim la transpunerea identitatii locale - aspect care a fost cuprins in campania de anul trecut - ci mergem mai departe, evidentiind atuurile celui mai puternic brand media pe plan international care se adreseaza tinerilor”

MTV rescrie Povestea Porcului cu McCann / Creative Services

Boss-ul MTv Romania sustine ca MTV nu este doar un mediu prin care tinerii pot viziona ultimele hituri locale si internationale, ci este un factor de modelare a gusturilor acestora, cu influente majore asupra stilului lor de viata.

 „Campania precedenta semnata de McCann pentru MTV Romania a luat premii atat local cat si la festivaluri internationale” adauga Bogdan Enoiu, Managing Director McCann Erickson Romania „ Asta inseamna ca impreuna avem ceva de spus, mai mult, ca împreuna facem imagine buna Romaniei.” conchide Enoiu.

MTV rescrie Povestea Porcului cu McCann / Creative Services Campania a fost „mixata” din partea MTV Romania de Adrian Anghel, Presedinte MTV Romania, Andi Iacob, Director de Creatie MTV Romania si Ionut Anton, Director de Marketing,   Echipa McCann care a adus porcul pe ecrane a fost formata din Adrian Botan – Creative Director McCann/ Creative Services, Constantin Milu – Copywriter, Andrei Tripsa – Art Director, Raluca Popescu – Senior Account Manager, Razvan Alexandru- Audio Video Producer. Spotul a fost regizat de Radu Muntean si a fost filmat de casa de  productie Multimedia Est, pe o muzica semnata de Yama Studios.

MTV Romania a fost un adevarat izvor de premii pentru McCann la festivalurile de publicitate. Cel mai recent - Golden Hammer 2005 a adus agentiei Grand Prix si Aur cu campania de print "MTV - Made in Romania - Michael/Slash/Manson" in categoria Mass - Media, Argint cu "MTV - Made in Romania - Michael/Slash/Manson" la Postere Mass Media. La Ad'Or 2005 Mtv a luat Cel mai bun ad de presa "MTV - Made in Romania - Michael/Slash/Manson" si a fost castigatoare la sectiunea postere si sectiunea Mass-Media (print).

Anul trecut, la Golden Hammer 2004, McCann a obtinut cu MTv Grand Prix-ul si Aur, pentru spoturile “MTV made in Romania - Wedding/Donkey/ Dogs”, iar la Golden Drum 2004 Silver Drum pentru spotul “ MTV made in Romania -Nunta”, sectiunea mass media. Epica a adus agentiei Argintul pentru spotul “MTV made in Romania -Nunta”, sectiunea mass media

Spotul "The Wedding" a fost selectat pentru a fi publicat in editia 2005 a prestigiosului The Gunn Report, titlu care reuneste cele mai importante lucrari de publicitate din intreaga lume. ( Irina Toma)


PUBLICITATE: