Lucian Chipuc a fost numit Deputy Managing Director Scala JWT
Luni, 17 Noiembrie 2008
 (AdPlayers.ro, Irina Toma)

Lucian Chipuc a fost numit Deputy Managing Director si Client Service Director la Scala JWT, potrivit unei informari a agentiei de publicitate. Conform sursei citate, Chipuc se va ocupa atat de activitatea agentiei in relatia cu clientii existenti, cat si de partea de new business.

Noul director adjunct al agentiei a absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universitatii Bucuresti si a inceput sa lucreze in publicitate la Tempo Advertising. A mai colaborat cu diverse agentii de publicitate, precum TBWA\Bucuresti, Sinergy Leo Burnett din Serbia, dar si cu Scala JWT, unde a lucrat ca Strategic Planner acum mai mult de 10 ani. Ultima lui functie a fost de Client Service Director la Proximity, companie parte a grupului BBDO.

“La Scala JWT am invatat ce inseamna partea de strategic planning, JWT fiind, de altfel, printre primele retele de comunicare care au implementat account planning-ul”, spune Lucian Chipuc (foto), Deputy Managing Director Scala JWT. „ Abilitatile de Client Service le-am dobandit in perioada in care am colaborat cu TBWA\Bucuresti”.

“Am inceput discutiile cu Lucian inca de la inceputul verii”, spune Daniela Knecht, Managing Partner Scala JWT. “Interesul meu era sa gasesc un partener roman puternic de partea mea, care sa ma ajute sa dezvolt Scala JWT in viitorul apropiat. Dupa multe conversatii avute am avut placerea sa constat ca avem multe in comun, avem aceeasi viziune si ne completam reciproc” 


PUBLICITATE: