Lowe ia 6 oameni noi la creatie
Miercuri, 06 Decembrie 2006

(AdPlayers.ro , Irina Toma )

Lowe ia 6 oameni noi la creatieLowe & Partners are nici mai mult nici mai putin de 6 oameni noi la creatie, potrivit agentiei de publicitate. Acestia sunt: un avocat (Eduard Dedu), o frantuzoaica (Amandine Heyndricks), o specialista în matematica (Alexandra Manoila), o lingvista cu master în Germania (Maria Andrei) si doi clujeni absolventi de design (Iancu Barbarasa si Florian Nistor), informeaza agentia.

Dupa plecarea din luna noiembrie a lui Mihai Coliban, fostul Creative Director, creatia Lowe este structurata,  în trei Creative Groups, conduse de Diana Angelescu & Avi Giosanu, Andreea Chirica si Raluca Ciupercescu, Group Creative Directori.

Eduard Dedu, Copywriter

Potrivit agentiei, Dedu a renuntat la avocatura în favoarea advertisingului. Potrivit agentiei, la Lowe, Eduard aduce si experienta câstigata la BBDO. „Îmi place în publicitate pentru ca presupune multa logica, simt al nuantelor, discernamânt si mobilitate mentala”, spune Eduard dedu

Amandine Heyndricks , Art Director

Art Directorul Amandine Heyndricks vine dintr-un oras frantuzesc aflat la granita cu Spania. Studenta la facultatea de Design si Strategie Publicitara, a venit în România acum un an si jumatate, la practica. I-au placut oamenii si berea ieftina si a ramas aici. “Iubesc acest job, pentru ca exista diversitate. Niciodata nu e la fel”, spune Amandine.

Alexandra Manoila, Copywriter

Alexandra Manoila este Copywriter absolvent de Matematica. Prefera însa publicitatea programarii, pentru ca îi place “joaca de-a libertatea. Este un domeniu care îti permite sa , dar în acesasi timp sa fii riguros si sintetic în gandire”, spune Alexandra. A mai lucrat la TBWA.

Iancu Barbarasa, Art Director

Iancu Barbarasa, nou Art Director la Lowe, considera ca “daca nu faci ceea ce îti place, trebuie sa-ti schimbi meseria”. Are o experienta variata - a fost editor foto la un ziar, grafic designer la o firma de outdoor, a lucrat într-un birou de arhitectura si la o agentie de publicitate. Spune ca a lucrat si la identitatea Clujului, în proiectul sau de diploma la Universitatea de Arte si Design din oras.

Maria Andrei, Copywriter

Maria Andrei spune ca vine Copy la Lowe având facultatea de Limbi Straine terminata, cu un master în Germania si, sustine agentia, cu ceva experienta în advertising, câstigata mai ales la Draft. Nu apreciaza si spera sa schimbe lipsa de originalitate a publicitatii locale. La Lowe, îi plac mult colegii si atmosfera destinsa.

Florian Nistor, Art Director

Art-ul Florian Nistor are, potrivit Lowe, sase ani de experienta în web design, productie video, efecte vizuale, 3D, animatie, advertising, chiar si design interior. Pentru el, “Noii veniti în noua Lowe sunt profesionisti de calitate, care formeaza o echipa profi”, crede Florin.

AdPlayersFile Lowe& Partners România

Lowe& Partners România face parte din grupul care mai include companiile Initiative (media), Medic One (healthcare communication), Draft (BTL), Brand Connection (media), Lowe PR (Public Relations).

Agentia este prezenta în România de 14 ani si lucreaza pentru Coca – Cola România, Timisoreana, Unilever, Electrolux, Johnson & Johnson, TNT, Adesgo, Bramac, Unicef, Time Out. Agentia este premiata la Epica, Clio, New York Festivals, Cresta, Golden Hammer si, local, la Effie, Ad’Or, AdPrint; 


PUBLICITATE: