Lowe PR a numit-o Business Development Director pe Raluca Negoita
Joi, 15 Ianuarie 2009
 (AdPlayers.ro, Irina Toma)

Raluca Negoita (FOTO) este noul Business Development Director Lowe PR, potrivit unei informari trimise AdPlayers de agentia de relatii publice.

Conform reprezentantilor agentiei, Raluca Negoita (29 de ani) are 8 ani experienta in comunicare corporate si de brand, media relations si comunicare de criza. Ultimii doi ani si i-a petrecut tot in PR, in pozitia de Client Service Director unde a coordonat clienti precum Coca-Cola, COSMOTE, Germanos, IKEA, Microsoft, RomTelecom sau Global Finance.

In trecut, Negoita a mai condus Divizia de Media a Autoritatii Nationale in Comunicatii unde, potrivit informarii, a creat si implementat strategia de media a institutiei si a coordonat o serie de campanii de informare europene.

AdPlayersREPORT INFO

Cu o echipa formata din 15 oameni, Lowe PR este membra a grupului de companii din care mai fac parte Lowe & Partners, Initiative, e-Lowe, Medic One, Brand Connection si Scholz & Friends.

Portofoliul de clienti Lowe PR include companii precum Electrolux, Orange, Unilever, RBS (Royal Bank of Scotland), Walmark, Abbott Romania, Johnson&Johnson, Eli Lilly, Pernod Ricard, Medic4All, CSC Pharmaceuticals, TNT Romania, Carol Parc Hotel, Asociatia “Centrul Roman pentru Copii Disparuti si Exploatati Sexual - FOCUS”, Lowe & Partners, Initiative Romania, Brand Connection, Medic One, Tecton Investments

 


PUBLICITATE: