Loredana Visa este noul General Manager V+O Communication Romania
Joi, 17 Aprilie 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma )

 

Loredana Visa (foto) este noul General Manager al V+O Communication Romania. Potrivit companiei Visa a detinut anterior functia de PR Manager in cadrul AVON Canada, unde s-a ocupat de strategia de comunicare si de programele de responsabilitate sociala corporatista, printre care si Campania Avon impotriva cancerului de san.

 

Noul manager de la V+O si-a inceput cariera in domeniul relatiilor publice in Romania, in 1997, facand parte din prima echipa a Departamentului de Comunicare al Connex, actualul Vodafone. Intre 1999 si 2001 a alcatuit si a condus Departamentul Regional de Relatii Publice al Connex, alaturandu-se ulterior echipei de la agentia de publicitate Graffiti BBDO Romania unde a ocupat  pozitia de PR Director.

 

Pe langa Avon si Connex, Loredana Visa a lucrat pentru Henkel-Schwarzkopf, Pepsi Int., Quadrant Amroq Beverages, Wrigley’s, Renault-Nissan, Dacia, Masterfoods, Romtelecom, Cosmorom, Group, Allianz-Tiriac si Kodak au imbogatit portofoliul departamentului de PR al agentiei.

 

“ Ii uram bun venit cu mare bucurie, consideram ca este completarea perfecta a echipei noastre internationala si ca avem multe de invatat de la ea”, a declarat Thomas Varvitsiotis, V+O COMMUNICATION Managing Director. „Avand in vedere cunostintele dobandite in mediul international, dar si experienta de pe piata romaneasca, Loredana este cu siguranta alegerea potrivita pentru a conduce filiala noastra din Romania”.

 
/ PROFILE 

Fondata in anul 2000 in Grecia, V+O COMMUNICATION este o agentie in domeniul consultantei pentru companii si organizatii in ceea ce priveste probleme de comunicare. Operationala si in Romania, incepand cu 2006, in portofoliu de clienti al V+O Romania se numara companii internationale precum IKEA, Microsoft, Coca-Cola, Cosmote, Germanos, Garanti Bank, real. Incepand cu octombrie 2007, V+O Communication a devenit parte a grupului international IMSG. 

 

 


PUBLICITATE: