Larisa Toader paraseste pozitia de PR Director Bigger Group
Luni, 02 Iunie 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Larisa Toader (foto), PR Director Bigger Group, paraseste grupul de agentii Bigger, pentru a se dedica unor noi oportunitati profesionale. Potrivit unei informari Bigger Group, Larisa a infiintat Bigger PR in urma cu 15 luni, coordonandu-i activitatea pana prezent.

 
Contacta de catre AdPlayers si intrebata care va fi urmatorul pas in cariera profesionala, Larisa Toader a afirmat: "Am cateva oferte, in alte agentii. Este posibil sa incerc chiar un proiect antreprenorial. Inca nu am hotarat nimic". a afirmat ea. 

Intrebata la ce se gandeste pentru viitorul sau profesional, Toader a explicat:  "La posibilitatea de a fi propriul meu stapan, sau de a fi partener intr-o alta agentie”.



„In urma cu peste un an, acceptam provocarea Bigger Group de a crea o divizie de PR care sa se ocupe atat de promovarea sa, cat si de activitatile de consultanta in PR pentru clientii grupului. Acum, dupa 15 luni de activitate, Bigger PR a evoluat, castigand clienti si oameni valorosi”, a declarat Larisa Toader. 

„Pentru mine a sosit momentul de a accepta si alte provocari profesionale”, a mai spus ea, fara sa deconspire viitorul pas in cariera profesionala.

 

Larisa Toader are o experienta de peste 8 ani in relatii publice si comunicare, deruland atat activitati de comunicare corporata si de brand, cat si campanii de responsabilitate sociala corporatista si evenimente BTL. Anterior activitatii de la Bigger Group, a lucrat pentru Prais Corporate Communications.

 

Pana in prezent, Divizia de PR condusa de Larisa Toader a lucrat pentru 23 de clienti, printre care Agroli, Ascendis, Brailact, BSR Group, CitiFinancial, De Silva, Event Plus, Esprit, Fuchs, Ministerul Afacerilor Externe, Peter Murray, Planorama, Prima Pensie, Reduccino (Unicoms), Teknosa etc.

 

/ PROFILE

Bigger este un grup de companii care ofera servicii de comunicare integrata. Grupul de companii Bigger exista pe piata din Romania inca din 2003, iar la sfarsitului anului 2007 a trecut printr-un proces de rebranding, devenind din Starlink Group, Bigger Group. 

 

Bigger Group a inregistrat in anul 2007 o cifra de afaceri de 14,8 milioane de euro. Aceasta cifra reprezinta o crestere de peste 160% fata de anul precedent, depasind estimarea de 11,7 milioane euro facuta la inceputul anului trecut.


PUBLICITATE: