Jorg Riommi (Publicis Romania) in juriul festivalului Clio Awards 2016
Luni, 25 Aprilie 2016
 Jorg Riommi (Publicis Romania) in juriul Clio Awards 2016

adplayers.info

Jorg Riommi, Chief Creative Officer  al agentiei Publicis Romania, face parte din juriul festivalului de publicitate Clio Awards 2016.

Ac tualul sef de creatie Publicis de la Bucuresti a lucrat in perioada 2002-2014 pentru Saatchi & Saatchi pe mai multe piete, parcurgand trepte in cariera profesionala de la creative thinker la Senior Copywriter, Creative Director si Executive Creative Director. In prezent conduce creatia Publicis Romania, din pozitia de Chief Creative Officer  al agentiei de publicitate

Pe langa biroul de la Bucuresti, Jorg Riommi a mai lucrat pentru Saatchi in Roma, Puerto Rico, Frankfurt sau Berlin si a contribuit deasemenea la proiecte si campanii de comunicare pentru agentiile din Madrid, Amsterdaam, Paris,Copenhaga, Geneva, Bruxelle, Milano si New York.

Omul de creatie nu este la prima nominalizare in juriul unui festivakl de publicitate. Jorg Riommi a mai facut parte din jurii ale unor festivaluri precum Dubai Lynx (2010), New York Festivals (2012) si Eurobest (2014).

Mai mult in Festival, Oameni


PUBLICITATE: