Iulia Dinu, Executive Director, Divizia Ziare Economice si de Referinta Ringier, a demisionat
Marti, 29 Ianuarie 2008



(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Iulia Dinu (foto), Executive Director, Divizia Ziare Economice si de Referinta Ringier, a demisionat din functia pe care o ocupa in trustul de media, potrivit unor surse din piata apropiate grupului de media. Executivul administra afacerile publicatiilor Evenimentul Zilei si Capital.

 

Potrivit acelorasi surse, atributiile sale vor fi preluate, cel mai probabil provizoriu,  de catre Claudiu Serban (foto), Director General Adjunct Ringier Romania din martie 2007, si sef al diviziei de Reviste Ringier Romania.  

 

Niciunul dintre cei doi oficiali Ringier nu a putut fi contactat pana la ora publicarii materialului.

 

Iulia Dinu a fost numita in functia pe care o detinea de la sfarsitul anului 2006 odata cu reorganizarea grupului Ringier, cand prelua pozitia de la Oliver Gottstein, fostul sef interimar al diviziei, care ii urma lui Razvan Corneteanu.

 

Serban asigura managementul Ringier privind  partea operationala a afacerii, in lipsa directorului general. El mai superviza direct Divizia de Servicii, care includea departamente: On-Line, TV Cooperation (departamentul care va raspunde de coordonarea dintre Ringier si Kanal D), IT, Productie si Tipografie.

 


PUBLICITATE: