Irina Iliescu pleaca de la IAA la Ogilvy
Luni, 17 Decembrie 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Irina Iliescu pleaca de la IAA la OgilvyFostul responsabil de comunicare al IAA Romania, Irina Iliescu (foto), pleaca la Ogilvy Group. Intr-o informare remisa colaboratorilor, Iliescu spune ca din 2008 ea va ocupa pozitia de Corporate Officer al grupului Ogilvy condus de Manuela Necula.

Irina Iliescu lucreaza pentru IAA de 10 ani, timp in care a fost responsabila de multe din actiunile organizatiei, sub mai multe conduceri ale filialei romanesti a asociatiei. Desi nu a deconspirat un motiv anume al plecarii, in scrisoarea de "la revedere" trimisa colaboratorilor, Irina Iliescu citeaza un articol aparut in media, din care un coleg din industrie scria ca orice om se plafoneaza dupa 3 ani de munca pe acelasi post.

In aceeasi scrisoarea de plecare, responsabilul de comunicare IAA spune ca a fost fericita „pana la ultima suvita”, citand parca dintr-o recenta campanie Sunsilk. Irina Iliescu multumeste tuturor celor care, intr-un fel sau altul au condus organizatia, din postura de presedinti sau membri in forul de conducere al asociatiei. Printre cei carora le multumeste Irina Iliescu se numara Veronica Savanciuc (Lowe Romania), Mihail Vartosu (ex Grey), Mihai Ghyka (InBev), Felix Tataru (GMP), Manuela Necula (Ogilvy Group), Bogdan Enoiu (McCann Erickson), Alexandra Olaru (Unilever), Radu Florescu (Saatchi&Saatchi) sau Stefan Iordache (Leo Burnett ).

PUBLICITATE: