Ioana Anescu il inlocuieste pe Ionut Oprea in pozitia de Director Executiv IAB Romania
Vineri, 16 Septembrie 2011

(AdPlayers, Iulian Toma)

Ioana Anescu (foto) il inlocuieste pe Ionut Oprea in pozitia de Director Executiv IAB Romania. Anescu a fost numita de Consiliul Director al IAB Romania in sedinta de marti, 13 septembrie, dupa ce Ionut Oprea si-a dat demisia in AGA din 14 iulie. In prezent, Oprea este membru in Consiliul Director, unde coordoneaza si Consiliul de Social Media.

“Preluarea de catre Ioana (Anescu n.r.) a functiei de director executiv al IAB Romania a venit ca o continuare normala a activitatii desfasurata de ea pentru asociatia noastra pana acum”, a declarat Cristi Petriceanu, presedintele Asociatiei IAB Romania. „Este o persoana foarte dedicata si tenace, reusind sa capete un nivel foarte bun de recunoastere in cadrul IAB Europe si US prin activitatea sa de pana acum”

Ioana Anescu este implicata in activitatile IAB Romania incepand din 2009 si anterior a ocupat postul de Secretar Executiv. In acest timp a fost un reprezentant activ al asociatiei in CEE contribuind in numele IAB Romania la valoarea acestei retele, s-a implicat si a organizat diverse grupuri de lucru, a demarat discutii si colaborari cu alte asociatii si autoritati. Este licentiata in Marketing la ASE Bucuresti, lucreaza in marketing si comunicare din 2003.

Infiintata in anul 2006, Asociatia IAB Romania a fost si reuneste cele mai importante companii din domeniul publicitatii pe internet: regii de media, agentii de publicitate, furnizori de servicii in domeniul publicitatii online si publisheri autohtoni. Membra IAB Europe (www.iabeurope.eu ), IAB Romania (www.iab-romania.ro) este o asociatie profesionala care si-a propus promovarea si protejarea intereselor profesionale si investitiile realizate pe piata de publicitate online din Romania. Asociatia mai are printre obiective sa elaboreze standarde ale industriei si sa creeze cadrul pentru autoreglementare.

Mai mult in Interactive


PUBLICITATE: