Ileana Pescariu este Managing Partner al Publicis Dialog
Vineri, 06 Mai 2005

( AdPlayers.ro ) Ileana Pescariu (30 de ani) a fost promovata in functia de Managing Partner al Publicis Dialog, agentia specializata de BTL a grupului Publicis Romania. Potrivit agentiei, Pescariu a lucrat pentru Elite Romania ca brand manager pana in 1997, dupa care a fost Brand Manager la Philip Morris pentru marca L&M si mai apoi Senior Brand Manager. Dupa una dintre cele mai mari multinationale, Ileana Pesacriu a facut primul pas spre televiziune ajungand, potrivit aceleeasi surse, sa conduca departamentul de advertising al Prima TV. In zona media TV, Ileana Pescariu a mai fost si prezentator a emisiunii Zona Publicitara de la TVR, emisiune dedicate publicitatii.

Ileana Pescariu este Managing Partner al Publicis Dialog

Ileana Pescariu, Managing Partner, Publicis Dialog

BTL-ul Publicis a fost mai intai departament specializat in cadrul agentiei, iar ulterior aceasta s-a dezolvat si a devenit Publicis Dialog - agentie independenta . Noul managing partner al agentiei vrea   sa se implice cit mai activ in acest business, care, dupa parerea sa, inca se afla la inceput pe “piata”serviciilor de BTL dar care performeaza deja foarte bine. Printre clientii importanti ai agentiei Publicis Dialog se numara nume Parliament, Marlboro, L&M, Peroni, Danone, Ford etc.

Ileana Pescariu spune ca cea mai mare provocare profesionala a fost pasul facut in anul 2000 cand presedintele grupului Publicis Romania, Teddy Dumitrescu, i-a facut propunerea de a se alatura echipei Publicis Romania. Din pozitia de New Business Director, ea a atras de partea grupului din care face parte Publicis Dialog un numar semnificativ de conturi, o mare parte a acestora ramanand in continuare ale agentiei, mai spun reprezentantii Publicis.

Ileana Pescariu este licentiata a Facultatii de Comunicare si Relatii Publice a Universitatii Bucuresti promotia 1997 si are, potrivit agentiei, o experienta de 10 ani in marketing si publicitate.  Noul Managing Partner Publicis Dialog si-a inceput cariera in studentie, odata cu practica in agentia in care mai tarziu avea sa isi dezvolte si sa isi consolideze activitatea, astazi agentia Publicis Romania.


PUBLICITATE: