IAB România a validat 37 de membri
Miercuri, 20 Decembrie 2006

IAB România a validat 37 de membri

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

IAB România a validat 37 de membri„37 de membri va avea Interactive Advertising Bureau (IAB) Romania dupa primul val de aderare”, a declarat pentru AdPlayers, Ovidiu Florea (foto), Presedinte al organizatiei, dupa o întâlnire a Consiliului Director care a avut loc ieri seara (marti, 19 decembrie n.r.).

Florea spune ca diferenta de la cei 37 de membri validati si cei aproximativ 60 care au participat la prima Adunare Generala de constituire a IAB România este data de îndeplinirea formalitatilor obligatorii de aderare la organizatie, formalitati care presupun depunerea unui set de documente. Lipsa unuia dintre acestea, afirma oficialul, cum ar fi de exemplu Certificatul Fiscal, pune IAB în imposibilitatea de a valida ca membru al organizatiei o companie care este în posesia tututuror celorlalte documente.

Presedintele IAB afirma ca urmatoarea întâlnire a Consiliului Director, care va avea loc la începutul anului 2007, ar urma sa valideze membrii din al doilea val de aderare IAB. Pâna la urmatoarea întâlnire, executivul IAB sustine ca toti cei care vor sa adere la IAB în al doilea val, ar trebui sa îndeplineasca toate formalitatile obligatorii.

Vot pentru un nou membru în Consiliul Director

Întrebat cum va influenta plecarea lui Doru Panaitescu de la ARBOmedia prezenta acestuia în consiliul Director, Florea a declarat pentru AdPlayers ca Panaitescu va mai fi în forul de conducere IAB doar atât timp cât va reprezenta ARBOmedia, aceasta urmând sa-si piarda pozitia în Consiliul Director, odata cu despartirea lui Pnaitescu de compania pe care o reprezinta pâna la 31 ianuarie.

Presedintele IAB spune ca urmatoarea Adunare Generala a organizatiei, care va avea loc la începutul anului 2007, urmeaza sa voteze un nou membru în Consiliul Director pe baza propunerilor înaintate pâna atunci. Conform Statutului IAB, sustine Ovidiu Florea, pâna la urmatoarea validare prin vot a noului membru în Consiliul Director IAB, în Adunarea Generala, consiliul de conducere va putea functiona si doar în ceilalti 8 membri.

"Logout" Arbomedia

Doru Panaitescu, reprezentantul ARBOmedia la IAB si seful Online al regiei de vânzari si-a anuntat de curând plecarea la Initiative România, companie de media unde, potrivit unei declaratii a lui Panaitescu pentru AdPlayers, va înfiinta si conduce, începând din ianuarie 2007, departamentul de New Media al agentiei de media din grupul Lowe România.


PUBLICITATE: