Headvertising a trimis bradut la Avon
Vineri, 18 Noiembrie 2005

Headvertising a trimis bradut la Avon( AdPlayers.ro ) Headvertising a realizat spotul TV prin care Avon isi promoveaza bradutul oferit cu ocazia Sarbatorilor. Bradutul "de noptiera" va fi primit acasa de fiecare clienta Avon care a avut norocul sa-l castige razuind printul de pe coperta II a brosurii de prezentare din luna noiembrie, ne spun reprezentantii agentiei.

Ca sa justifice tematica hibernala intr-o luna in care era foarte posibil sa nu cada nici macar un fulg de zapada, Headvertising a tratat spotul drept un trailer al unui film distribuit de Avon. “Mai précis, o comedie romantica intitulata "Eu si bradutul meu", care va avea premiera de sarbatori - ce-i drept, nu in toate cinematografele, ci in toate brosurile Avon” spune agentia.

Headvertising a trimis bradut la Avon

Spotul a fost regizat de catre finlandezul Teemu Nikki, care a vrut sa-l filmeze in maniera comediilor romantice realizate in anii ’50 la Hollywood. Prin urmare, Saga Film a trebuit sa organizeze o filmare integral "de interior", utilizand un urias decor pictat desfasurat pe o suprafata impresionanta in studio.

De la décor, la obiectivele folosite si pana la coafura si machiajul personajului feminin, totul a fost riguros cautat sa corespunda cu epoca pe care Teemu a vrut simultan sa o omagieze si sa o parodieze. Cel mai delicat, spun creativii, a fost casting-ul. “Deoarece echipa cauta un gen de expresivitate si un ideal de frumusete complet uitat in ziua de azi”

Headvertising a trimis bradut la Avon

Filmarea a decurs fara incidente, bradutul - complet lipsit de capricii pentru un star de magnitudinea lui, a jucat perfect. Mai laborioasa s-a dovedit post-productia facuta la Factor, unde s-a creat intro-ul "cinematografic" al lui Avon si s-au adaugat super-urile si wipe-urile create de agentie in spiritul anilor parodiati. Tot Factor l-a adaugat si pe voice-over-ul Mihai Constantin care promova palmaresul si cariera cinematografica fulguranta a lui Bradut, starul masculin al comediei "distribuite" de Avon.

Headvertising a trimis bradut la Avon

Avon a facut “brosura” campaniei cu Mihaela Coman, Gentiana Nicolae si Raluca Kisescu. Echipa care a participat la realizarea spotului a fost formata din Teemu Nikki – regizor, Mika Orasmaa, DOP, Alex Teodorescu si Marius Bucur (producatori Saga Film). Headvertsing  a jucat “bradutul” cu Ruxandra Mocanu, Tony Clifton, Sasha Lazar si Serban Alexandrescu.

( Iulian Toma , info@adplayers.ro )

Headvertising a trimis bradut la Avon

AdFile Info:

Nume lucrare: “Eu si Bradutul meu”

Agentie: Headvertising

Oras: Bucuresti

Advertiser: Avon Cosmetics

Brand: Avon

Produs/categorie: cosmetice

Brand Manager: Mihaela Coman

Marketing Manager / Director: Gentiana Nicolae

Nume Campanie: “Eu si Bradutul meu”

Data primei difuzari/aparitii: 02.11.2005

Piete distributie (Tari): Romania

Tara productie: Romania

Limba: romana

Tipuri media: TV, print

Durata (TV): 30”

Account Manager: Ruxandra Mocanu

Client Service Director: Mircea Staiculescu

Creative Director: Serban Alexandrescu

Art Director: Sasha Lazar

Copywriter: Serban Alexandrescu

Regizor: Teemu Nikki

DOP: Mika Orasmaa

Producator: Alexandru Teodorescu

Casa productie A/V: Saga Film

Post Productie A/V: Factor Film

Voce: Mihai Constantin

Muzica: BMGZomba


PUBLICITATE: