HVB Banca pentru Locuinte face promotie cu mânutele Spotlight
Sambata, 04 Noiembrie 2006

(AdPlayers.ro , Irina Toma, irina.toma@adplayers.ro )

HVB Banca pentru Locuinte face promotie cu mânutele SpotlightContul HVB Banca pentru Locuinte, o banca specializata în domeniul locativ, care ofera produse de economisire-creditare (Bauspar), a fost câstigat de Spotlight în urma unui pitch în luna august a acestui an.

Noua campanie promotionala Câstiga cu Bauspar de la HVB Banca pentru Locuinte este semnata de Spotlight Advertising si comunicata prin intermediul undelor radio si materialelor la punctele de vânzare.

Potrivit agentiei de publicitate conduse de Alina Musat, campania se desfasoara în prezent la toate sucursalele HVBpL, HVB-Tiriac Bank si CreditCoop, iar spoturile se difuzeaza pe posturile de radio Europa FM si Kiss FM. Promotia se va încheia în ianuarie 2007 cu anuntarea câstigatorilor.

Eforturile de comunicare sunt îndreptate, spune agentia, catre consolidarea notorietatii HVBpL si continuarea procesului de educare a pietei referitor la produsul Bauspar.

Creativ, sustin autorii campaniei, solutia pentru care s-a optat a fost de a face din veverita-mascota HVBpL personaj principal al campaniei care anunta concursul, asadar „purtator de cuvant” al bancii/programului Bauspar, dar si purtator de noroc pentru clientii care participa în concurs.

Plecand de la personajul - mascota care invita la un tip de adresare familiar, s-a ales un headline pe masura, „Cu manutele astea doua ...” urmarind atragerea consumatorului prin oferta de premii si avantaje ale programului Bauspar, cel mai evident fiind prima de stat „...prima, premii va dau voua!”

În scopul maximizarii efectelor comunicarii, agentia spune ca a ales executia a unui teaser de 20 secunde difuzat înaintea spotului radio de 30 sec.  Teaser-ul, adauga autorii, trezeste interesul potentialilor consumatori vis-a-vis de acest concurs, iar prezenta veveritei-personaj da situatiei comunicate o nota mai puternica de inedit (o veverita este surprinsa într-o banca etc.)

Pe lânga cele doua mânute ale veveritei-mascota, la realizarea campaniei au mai dat o mâna de ajutor: Alina Feldman - Head of Marketing Department HVBpL, Malina Marinescu - Marketing Department Officer HVBpL, Aurel Donescu - Copywriter, Darie Florin - Art Director, Gabriela Cioloca - Media Planner, Denisa Popescu - Account Manager.

AdPlayersFile Spotlight

Spotlight Advertising (www.spotlight.ro ) este o agentie full-service cu capital integral românesc înfiintata în 1999. Potrivit agentiei, printre clientii actuali ai Spotlight se numara Jidvei, JW Marriott, Elmiplant Cosmetics, Johnson Diversey, Domenia, Domina Imobiliar, Mondial Lugoj.


PUBLICITATE: