Grupul Lufthansa aterizeaza cu Germanwings la Nicola Porter Novelli
Vineri, 16 Martie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Parte a grupului Lufthansa, compania aeriana Germanwings îsi lanseaza operatiunile în România împreuna cu agentia de relatii publice Nicola Porter Novelli, se arata într-un comunicat al agentiei de relatii publice.

Potrivit companiei, Nicola Porter Novelli a fost selectata sa gestioneze activitatea de comunicare, relatiile cu mass media si managementul crizelor, în urma unei licitatii care s-a desfasurat în luna februarie.

“Am evaluat prezentarile mai multor agentii si am ales partenerul de comunicare pe baza performantei, profesionalismului prezentarii si reputatiei agentiei” – a declarat Andreas Engel – International Public Relations Officer al Germanwings.

“Am castigat un client superb care activeaza într-o categorie  extrem de competitiva” a declarat Sorina Mihai – Client Service Director al agentiei Nicola Porter Novelli. “Germanwings are planuri foarte ambitioase pentru piata româneasca” a completat Sorina Mihai.

AdPlayersFile

Potrivit Nicola Porter Novelli, compania aeriana low-cost Germanwings îsi va lansa calendarul de zbor de la sfârsitul lunii martie si promite preturi si servicii atragatoare pe rute între aeroportul Baneasa si destinatii din Germania.

Nicola Porter Novelli este membru al grupului independent de marketing si comunicare The Goup Agentia are 20 de angajat si printre clienti pe care si i-a adaugat în portofoliu de la începutul acestui an se numara Hewlett Pakard, Schering Plough, Ernst&Young, Baumix, Coty Cosmetics, ETARGET, DHL, DuPont, Marex.


PUBLICITATE: