Garnier cu Andreea Marin si sora
Vineri, 30 Septembrie 2005
Garnier cu Andreea Marin si sora( AdPlayers.ro ) Garnier reia colaborarea cu Andreea Marin. Marca revine in centrul atentiei cu un nou spot de imagine realizat de catre agentia Publicis (Romania). La un an de la succesul inregistrat cu primul spot pentru Color Naturals, a carui protagonista a fost Andreea Marin, s-a realizat un al doilea, filmat la Istanbul.

Etaland un splendid par saten-roscat, Andreea apare in imagine alaturi de sora sa mai mica, Cristina Marin (pe care Andreea o alinta ‘Chit’), fapt ce asigura, potrivit agentiei, noutatea si naturaletea noului spot.

Garnier cu Andreea Marin si sora

“Timp de 3 zile cat au durat filmarile de la Istanbul, am dovedit ca suntem o adevarata echipa, in care clientul, agentia, protagonistele si echipa de productie au constituit componentele unei retete de succes ‘  a declarat Alexandra Darvariu, Account Manager la Publicis Romania. Andreea Marin ‘a raspuns excelent indicatiilor regizorale, a fost un adevarat profesor pentru sora ei si a rezistat eroic celor 40 grade datorate reflectoarelor din platoul de filmare”, sustine  Alexandra Darvariu.

Garnier cu Andreea Marin si sora

“Era un déjà vu pentru mine…” spune Dragos Olteanu, Director de Creatie la Publicis Romania. “Avusesem placerea de a lucra cu Andreea si anul trecut, la Praga. De-asta am mers la Istanbul mult mai relaxat, fiind sigur ca Andreea “stie”.

La filmari au fost prezenti Dragos Olteanu si Alexandra Darvariu din partea Publicis si Dan Zloteanu, Adrian Puiu si Adriana Nestoriuc din partea L’Oreal Romania.

Garnier cu Andreea Marin si sora

Grupul Publicis ocupa locul I in Europa in industria de publicitate, la nivel mondial fiind al patrulea mare grup de comunicare din lume in SUA grupul clasandu-se pe locul III. Acesta este prezent in 229 de orase din 109 tari si are in acest moment un numar de peste 35.000 de angajati.

Infiintata in 1995, sub numele  Focus,  Publicis Romania detine astazi in portofoliu clienti precum: Averea, British Airways, Domeniile Tohani, Groupe Seb, Germanos, Garnier, HP, L’Oreal, Renault, OMV, Podravka, SAB Miller, Ulker, Vel Pitar, Wienerberger, Whirlpool.

Garnier cu Andreea Marin si sora

( Irina Toma )


PUBLICITATE: