GMP PR mareste echipa la 21 oameni
Joi, 02 Octombrie 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

GMP PR si-a marit echipa la 21 de angajati, cu trei noi consultanti in in comunicare. Agentia de relatii publice fondata de Felix Tataru si Ioana Manoiu ofera servicii de consultanta in PR pentru companii precum Toyota, Apa Nova, Romtelecom, A&D Pharma, SECS sau Interex. Cei trei oameni noi din echipa agentiei sunt Raluca Ene, PR Manager, Sabina Stirb, PR Manager si Ana-Maria Guidea,  Senior PR Executive.

 

 

 

 

Sabina Stirb, PR Manager, vine in Romania dupa o bursa de un an in Franta, unde si-a incheiat un masterat in comunicare la Universitatea din Nancy si a lucrat timp de sase luni pentru Publicis Consultants Paris. Inainte de a pleca in Franta, ea a facut parte timp de patru ani din echipa agentiei de PR Pleon Graffitti. Sabina Stirb a absolvit Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii Bucuresti si o serie de specializari internationale in comunicare sau leadership. Fiica de scriitor, ea spune ca este intrigata de puterea cuvintelor. 

 


Raluca Ene, PR Manager s-a alaturat in urma cu putin timp GMP PR, dupa patru ani petrecuti la Premium PR si o perioada in presa. Potrivit agentiei, ea are un Masterat in Marketing Strategic la ASE si Licenta in Comunicare Publica la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii. Este curioasa si pasionata de stiri si de informatii de tot felul despre oameni si despre lume si spune ca are peste 100 de bloguri in RSS reader si inca mai cauta!


 

 



Ana-Maria Guidea,  Senior PR Executive, a venit la GMP PR de la Arthur Miller, agentia de PR si lobby a Ashley & Holmes, unde a ocupat pozitia de Corporate Affairs Manager, dupa ce a mai lucrat de asemenea si ca Sef Departament PR al Unicapital SA, societate de servicii de investitii financiare. A facut scoala primara in Franta si a absolvit doua facultati: Stiinte Politice la Universitatea Bucuresti si Comunicare si Relatii Publice la SNSPA. Are si un masterat in Relatii Internationale. Ana-Maria este pasionata de bursa, iar la 12 ani prezenta emisiuni in limba franceza la TVR.


PUBLICITATE: