GM nou la Mmd Romania
Joi, 31 Ianuarie 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Jan Simunek (foto) este noul General Manager la biroul din Romania al agentiei de comunicare Mmd Corporate, Public Affairs and Public Relations Consultants.

 

Potrivit companiei, noul executiv este specialist in public affairs si are peste 15 ani de experienta in consultanta strategica de comunicare la nivel inalt, cu accent deosebit pe relatiile guvernamentale, investitii straine directe, privatizari, oferte publice initiale, fuziuni si achizitii. Si-a desfasurat activitatea in domenii precum telecomunicatii, sectorul bancar, energie, constructii, audiovizual si sectorul apararii.

 

Despre obiectivele companiei, Jan Simunek afirma ca „Mmd Romania isi va consolida si mai mult profilul, oferind consultanta strategica de comunicare, cu accent pe relatii guvernamentale, managementul situatiilor de criza, oferte publice initiale, fuziuni si achizitii, determinand in mod cert stabilirea unor inalte standarde de practica pe piata de consultanta in comunicare”

 

Noul director general coordoneaza o echipa Mmd formata din 20 de consultanti in domeniul comunicarii corporative, afacerilor publice si al relatiilor publice. Printre clientii actuali ai agentiei se numara Visa Europe, Tenaris, Heineken, Intel, easyJet, ING Asigurari de Viata si ING Fond de Pensii, Turner, MARS, General Electric, Lenovo, GED, Volksbank Leasing, Discovery Networks Europe, BASF, BBC, Starbucks si Century 21, pentru a mentiona doar cativa dintre ei.

 


PUBLICITATE: