Friesland Foods Romania are un nou director general
Marti, 17 Iunie 2008



(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Friesland Foods Romania are un nou director general in persoana lui Ian Gearing, care se va alatura echipei din Romania incepand cu data de 1 septembrie 2008, anunta oficialii de comunicare ai companiei. Biroul sau va fi situat in Cluj-Napoca, la sediul central Friesland.

 

Potrivit comunicarii, Ian Gearing face parte din echipa Friesland Foods de peste 10 ani. Timp de 5 ani a ocupat pozitia de director general al Friesland Foods Malaezia si alti 5 ani pe aceeasi pozitie in Tailanda. Londonez la origine, Ian Gearing are ca specializare academica Marketingul International.

 

Inainte de a se alatura grupului Friesland Foods, Ian Gearing a activat mai bine de 25 de ani in domeniul productiei si distributiei de vinuri si bauturi alcoolice in Europa continentala (Belgia, Olanda si in principal Germania).

 

“Am facut deja o scurta vizita in Romania”, declarat Ian Gearing. „Am fost impresionat de ceea ce am vazut si entuziasmat de provocarile la care va trebui sa facem fata pentru dezvoltarea companiei Friesland Foods Romania. Contributia mea recenta in construirea brandurilor Friesland Foods in Tailanda imi da incredere ca voi reusi sa valorific experienta mea in continuarea dezvoltarii brandurilor noastre din Romania”.


PUBLICITATE: