Fostul sef DDB Atena, Angelos Coursoumis este noul CEO DDB Bucuresti
Marti, 21 Octombrie 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Noul CEO la DDB Bucuresti este Angelos Coursoumis. Numit de curand, numarul 1 la carma DDB  vine in Romania, dupa o cariera de opt ani ca General Manager al DDB Atena. Noul CEO va fi secondat de noul Managing Director, Mirela Angelescu. Cei doi ii urmeaza Adinei Sorescu, fostul Managing Director al agentiei de publicitate care s-a despartit de DDB in vara acestui an.

 

Potrivit reprezentantilor DDB, Coursoumis a intrat in industria de publicitate in 1988. Si-a inceput cariera la McCann Erickson, iar din 1990 pana in 1996 a lucrat la Ogilvy & Mather. A devenit Director Executiv al  Fortune BDDP si, a ajuns la DDB Atena in noiembrie 2000, unde a fost responsabil de cifra de afaceri de peste 40 milioane Euro a agentiei din Atena. Are o diploma in Studii Economice la Middlesex Polytechnic din Londra si o diploma in Studii Navale la Universitatea Politehnica din Londra.

 

“Am venit in Bucuresti cu mare respect pentru Romania si industria de advertising de aici”, spune Angelos Coursoumis (foto) in comunicarea agentiei ce anunta numirea lui in fruntea DDB Bucharest.  „Voi aduce la DDB Bucharest experienta mea, atat din pietele emergente, cat si cele mature. Aceasta experienta va pune in valoare talentul echipei DDB Bucharest, avand ca scop ghidarea si cresterea brandurilor de care ne ocupam, conducandu-le spre success, in contextul unei piete realmente foarte competitive.”

 

Fondata in 1996, agentia de publicitate DDB Bucharest este membra a DDB Worldwide Communications Group Inc (www.ddb.com), si ofera servicii de comunicare integrate, avand un portofoliu vast de clienti multinational si locali. Cu mai mult de 200 de birouri in peste 90 de tari, grupul DDB este construit in jurul ideii potrivit careia creativitatea este cea mai puternica forta din bussiness.

 

 


PUBLICITATE: