Fostul PR Manager The Group, Simona Firtat n-a vrut account la Nicola Porter Novelli
Marti, 09 Septembrie 2008



(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Simona Firtat (foto), Public Relations Manager The Group, se desparte de grupul de marketing si comunicare, potrivit unei informari semnate de Mihaela Nicola, unul din fondatorii si presedintii The Group.

„Ne despartim prieteni. Mihaela (Nicola n.r.) mi-a facul propunerea de a lucra ca account manager in cadrul agentiei de relatii publice din grup (Nicola Porter Novelli n.r.), insa eu am considerat ca mi se potriveste mai bine munca de Corporate PR”, a afirmat Firtat pentru AdPlayers. 

Fostul purtator de cuvant The Group spune ca ramane in acelasi domeniu al relatiilor publice si ca viitorul pas in cariera profesionala va fi de tot de Corporate PR Manager. Ea nu a vrut sa dezvaluie si numele companiei pentru care va lucra.

 

Comunicarea The Group va fi asigurata de Andreea Idriceanu (foto), unul din membrii bordului de conducere si managerii grupului de companii. 

Contactata de catre AdPlayers, Idriceanu a confirmat preluarea sarcinilor de comunicare corporate ale holdingului, spunand totodata ca noua sarcina o onoreaza.

 

Simona Firtat a fost numita Public Relations Manager al holdingului The Group incepand cu  luna noiembrie 2007. Fosta editor de media si publicitate la Business Standard pana in noiembrie, anul trecut, Firtat a mai lucrat alti 7 ani in presa unde a scris pentru pagini de afaceri sau marketing si comunicare ale altor publicatii.

 



PUBLICITATE: