Fosta Saatchi & Saatchi, Mona Lisa Caravaniez preia conducerea Ogilvy & Mather de la Gina Leu
Joi, 05 August 2010

 (AdPlayers, Iulian Toma)

Fosta Saatchi & Saatchi, Mona Lisa Caravaniez preia conducerea Ogilvy & Mather de la Gina Leu, fostul manager al agentiei. Caravaniez a fost numita Managing Director al companiei de publicitate, dupa ce Gina Leu se desparte de agentie pentru o „pauza publicitara”.

Intrebata cum a ajuns la Ogilvy & Mather, Mona Lisa Caravaniez a declarat: „Eu si Manuela Necula ( Head o Country Ogilvy Group Romania n.r.), ne cunoastem din 2000, atunci cand ne intalneam pentru prima oara la D’Arcy. Am primit o propunere la care am raspuns in cateva zile”, a motivat venirea la Ogilvy & Mather, noul managing director al agentiei.

Fosta Client Service Director la Saatchi & Saatchi din mai 2008 pana la sfarsitul anului 2009, Caravaniez a fost Business Leader pe contul Toyota dedicandu-si o parte din timp specializarii in coaching  profesionist ( ianuarie - iunie 2010 ).

Mona-Lisa Caravaniez si-a inceput activitatea in advertising in 1996 la Saatchi & Saatchi, fiind Account Executive si apoi Account Supervisor. Pleaca apoi spre D’arcy, agentie unde, din pozitia de Account Director, conduce in perioada 2000-2001 o echipa extinsa, cu care lucreaza pentru clienti precum Efes, Allied Domeq, Intact sau Procter&Gamble (BAM si Always, dezvoltand pentru prima oara creatie locala pe aceste branduri).

In 2001 revine la Saatchi&Saatchi ca Account Director pentru clientul Procter&Gamble, ulterior coordonand activitatea regionala a acestuia in zona Balcani pina la sfirsitul anului 2003. In perioada 2004-2008 este Account Director si New Business Director (2004-2006) al agentiei Young&Rubicam, unde se ocupa de conturi mari precum Danone (10-15 branduri din aceeasi categorie, dar pe segmente specifice) si contribuie la procesul de rebranding al Erste Bank.

Mai mult in Advertising



PUBLICITATE: