Fosta P&G, Diana Klusch este noul Director de Comunicare A&D Pharma
Luni, 23 Iunie 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Diana Klusch (foto) este noul Director de Comunicare al Grupului A&D Pharma Holdings N.V. (“Grupul” sau “A&D Pharma”), compania olandeza de tip holding care detine cea mai mare activitate comerciala integrata din domeniul distributiei, serviciilor de vanzare si marketing si a vanzarii cu amanuntul a produselor farmaceutice din Romania. 

Potrivit unei informari remise AdPlayers, Klusch va raporta direct lui Dragos Dinu, CEO al Grupului A&D Pharma

 

Diana Klusch are o experienta de peste 13 ani in comunicare, marketing si management dobandita la Procter&Gamble, unde de-a lungul timpului s-a ocupat atat de comunicarea pentru marcile P&G, cat si de comunicarea corporate. 

Ultima pozitie ocupata de Diana in cadrul P&G a fost de Group External Relations Manager pentru Gillete, Braun si produsele de ingrijire orala din cadrul Procter&Gamble pentru piata din Balcani.

 

Principalele responsabilitati ale Dianei in A&D Pharma vor fi dezvoltarea functiei de comunicare din cadrul grupului, precum si dezvoltarea si implementarea strategiei de comunicare pe toate liniile de business: retail, distributie, vanzari&marketing. Pe langa comunicarea corporate si de brand, in responsabilitatile Dianei vor intra si dezvoltarea si implementarea strategiei de comunicare interna in cadrul grupului.

 

Klusch este de profesie economist si detine o diploma de studii superioare specializate in Comert International la Scoala Superioara de Afaceri din Grenoble, Franta.

 


PUBLICITATE: