Fosta DDB, Mercury si GMP, Mihaela Radulescu este acum Senior Brand Consultant la Brandient
Marti, 17 Ianuarie 2012
(adplayers, info) Ex Client Service Director la DDB, Mercury si GMP, Mihaela Radulescu este acum Senior Brand Consultant la Brandient.

Din aceasata pozitie, Radulescu va superviza activitatile de conceptualizare de brand, retorica de brand, precum si cele care tin de managementul proiectelor clientilor companiei, anunta un comunicat al companiei.

Cu o experienta de peste13 ani in domeniul advertising-ului, Mihaela Radulescu a venit in Brandient  dupa ce, din pozitia de Client Service Director, a fost implicata in coordonarea unor proiecte locale si internationale pentru clienti precum Unilever, Coca-Cola, Henkel, SAB Miller, Nestle, P&G, L’Oreal, Peugeot, eMag.

Noul Senior Brand Consultant al companiei conduse de Aneta Bogdan a absolvit Facultatea de Filosofie in cadrul Universitatii Bucuresti, a urmat un Master in Filosofia Culturii in cadrul aceleiasi facultati si un Master in Stiintele Comunicarii in cadrul Facultatii de Jurnalism cu o teza pe tema “Influenta culturii organizationale asupra reputatiei corporatiste”.

Mai mult in
Branding, Oameni


PUBLICITATE: