Fosta Business Standard, Simona Firtat este noul PR Manager Thegroup
Joi, 08 Noiembrie 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Fosta Business Standard, Simona Firtat este noul PR Manager ThegroupFosta editor de media si publicitate la Business Standard, Simona Firtat a fost numita Public Relations Manager al holdingului Thegroup.

„Ideea de a face PR nu este una noua pentru mine”, spune, pentru AdPlayers, Simona Firtat. „Este o idee din timpul facultatii. Am facut Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii Bucuresti, sectia Jurnalism. Atunci m-au atras si cursurile de comunicare pe care le mai urmam, si care erau in curicula celeilalte specializari de Relatii Publice.”

Firtat a lucrat in ultimii sapte ani in presa, unde pe langa, Business Standard, a mai scris despre media, comunicare si marketing pentru AdMaker si Banii Nostri. Noul PR Manager va coordona comunicarea externa a companiilor membre The group, precum si relationarea holdingului cu jurnalistii si comunitatea de afaceri.

„Inca din facultate mi-am propus sa fac PR si imediat dupa ce am luat licenta, am facut si un master de comunicare si Relatii Publice, tot in cadrul aceleeasi facultati”.

Despre intalnirea cu thegroup, noul PR manager al holdingului spune ca, datorita experientei avute ca  jurnalist de media si publicitate la publicatiile pentru care a lucrat, Firtat o stia de multa vreme pe Mihaela Nicola.

„In ultimul timp, la o cafea, am discutat si despre ce am putea face impreuna. Asa a venit propunerea de a lucra pentru thegroup”, spune noul PR Manager al grupului de companii condus de Mihaela Nicola si Zoltan Szigeti.

Holdingul Thegroup include 13 agentii de comunicare specializate in domeniile media, creatie, relatii publice, marketing direct, cercetare, productie audio-video si dezvoltare de continut media.

iulian.toma[at]adplayers.ro


PUBLICITATE: