Fost Mercury 360, Radu Toncu este noul Business Development Director la Punct Advertising
Joi, 19 Iunie 2008

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Radu Toncu (foto) este noul Business Development Director Punct Advertising, anunta o informare a agentiei de publicitate. Toncu aduce cu sine experienta acumulata in agentii precum Mercury 360, Leo Burnett sau D´Arcy.

 

„In ultimii 12 ani am avut sansa sa invat in agentiile cu care am lucrat cum se fac brandurile, cum cresc ele mari, cum fac sa ramana mari, cum vand brandurile produse, dar si cum produsele trebuie vandute pentru a sustine la randul lor branduri”, a spus Radu Toncu. „Am pornit de la ATL pur, am trecut prin BTL, am tatonat cu interactive-ul si am facut trade marketing.”.

 

Ultima functie ocupata de Radu a fost aceea de New Business Director, in cadrul agentiei Mercury 360. Din aceasta pozitie Radu s-a ocupat de dezvoltarea strategiei de new business a agentiei, conturarea directiilor de dezvoltare a afacerii precum si de procesele de restructurare, repozitionare si redenumire a agentiei.

 

Toncu a lucrat pentru marci precum: Marlboro, Sony Ericsson, Philips DAP, Wizrom, Pagini Aurii, Star Chips, Poiana, Africana, Smash, Clairol Herbal Essences, Zapp, Ciuc, Bucegi, Connex, ING Bank si Antena 1.


PUBLICITATE: