Fost Deputy MD la McCann Erickson, Daniela Knecht este noul Managing Partner la Scala JWT
Joi, 29 Mai 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Daniela Knecht (foto), ex Deputy Managing Director Client Service si Business Development la BV McCann Erickson este noul Managing Partner la Scala JWT, dupa ce si-a incheiat contractul de 2 ani pe care l-a avut cu BV McCann Erickson, anunta o informare remisa AdPlayers de catre agentia de pulicitate Scala JWT. 

“Planul meu este sa aduc Scala JWT in topul primelor cinci agentii de publicitate din Romania”, a spus Daniela Knecht.

 

“Apreciem timpul petrecut alaturi de Daniela. Este o persoana puternica si dedicata, care ne-a ajutat sa castigam “atitudine germana” in agentie”, a afirmat Bogdan Enoiu, CEO McCann Erickson, despre plecarea fostului Deputy Managing Director. „Daniela a castigat simpatia colegilor si clientilor nostri si suntem bucurosi ca a ales sa ramana in Romania. Imi pare rau ca pleaca de la noi si sper sa nu faca ScalaJWT prea puternica.”

 

“ Dupa ce am construit si condus timp de 13 ani aceasta agentie sunt foarte bucuroasa sa am alaturi un partener care consider ca va aduce Scala JWT la un alt nivel”, a spus Petra Hoyos, CEO, Scala JWT. „ Ne vom concentra in special pe “effective creativeness” pentru a putea creste impreuna cu clientii nostri si brand-urile pe care le construim.”.

 

Originara din Germania, Daniela Knecht are 10 ani de munca in SUA, unde a lucrat pentru clienti precum The Coca Cola Company, Absolut Cut, Lucky Strike, Stella Artois, SKYY Vodka si multi altii. In Romania a lucrat in ulitmii doi ani pentru clienti cum sunt Vodafone, Nestle, L’Oreal si Mastercard.


PUBLICITATE: