Fost Crispin Porter and Bogusky Londra, Alex Budin este noul Head Of Techology la MRM//McCann Romania
Marti, 18 Septembrie 2018
 

Credit: MRM // McCann Romania

Budin a petrecut ultimii 8 ani la Londra unde a ocupat diverse pozitii: Senior Software Engineer(MMT Digital), Lead Software Engineer si Creative Technologist (Cheil London) si Head of Technology la CP+B (Crispin Porter and Bogusky).

adplayers. info

Transfer de tehnologie de la CP+B din Londra la Bucuresti. Alex Budin este noul Head of Technology la MRM//McCann Romania, anunta reprezentantii de comunic are ai agentiei de la Bucuresti. Alex are o experienta de 8 ani in advertising, 20 de ani in software si tehnologie si 7 ani de experienta in electronica si robotica. 

Budin a petrecut ultimii 8 ani la Londra, unde a ocupat diverse pozitii: Senior Software Engineer(MMT Digital), Lead Software Engineer si Creative Technologist (Cheil London) si Head of Technology la CP+B (Crispin Porter and Bogusky).

A dezvoltat activari digitale pentru branduri ca Samsung, KFC, BBC, O2, Pearson, Coca Cola, Subway, Absolut Vodka, INFINITI, PayPal, Hotels.com. De asemenea, Alex a castigat la Cannes, la una dintre cele mai grele categorii-Inovatie, un premiu cu proiectul sau Samsung NX Rover.

“In piata din Romania exista mentalitatea ca poti sa “make it big” doar daca pleci in afara tarii. Noi nu suntem de acord. Noi vrem sa aratam ca lumea se poate cuceri si de aici.

Ambitia noastra a fost sa construim o agentie care sa creasca talente ce pot concura oriunde in lume, dar care sa fie, in acelasi timp, si o destinatie pentru talentele de afara care vor oportunitati noi.

Și aici ma refer si la romani care vor sa se intoarca in tara, dar si la straini care vor sa aiba experienta de aici. Doar asa putem sa ne depasim conditia de “pepiniera” de talent si limitele pentru a putea concura, ca agentie, cu oricine din lume.

Alex vine cu o experienta excelenta la una dintre cele mai prestigioase agentii din lume.

Suntem norocosi sa il avem si, impreuna cu echipa extraordinara de aici, ne va ajuta sa impingem limitele pentru clientii nostri.” declara Catalin Dobre, Chief Creative Officer McCann Romania si Regional Creative Director McCann CEE

Despre decizia de a se intoarce in Romania si a se alatura echipei MRM//McCann Romania, Alex Budin declara: ‘’Sunt anumite avantaje in a veni din Londra in Bucuresti si de a lucra in acelasi domeniu. Ai senzatia ca ai vazut putin in viitor si acum ai oportunitatea sa aplici aici tot ce ai invatat si ai vazut acolo.

Am decis sa vin inapoi pentru ca vad cat de mare este oportunitatea de a crea ceva important aici, piata este in continua dezvoltare si nu cred ca va incetini in curand, nu trebuie decat sa ne adaptam cerintelor ei. Și cred ca aici eu pot aduce multa valoare. Simt ca Romania are nevoie de mine si locul meu este aici momentan.

Ideea este de a impinge cat mai mult limitele tehnologiei pentru clientii nostrii, fiind intotdeuna la curent cu ce se intampla si tot ce apare, concepand prototipuri si experimentand, numai asa vom arata ca Romania isi merita locul pe harta globala a creativitatii.

La MRM totul se intampla mult mai repede decat m-as fi asteptat. Alaturi de Ionela, Catalin si Simona Suman, cred ca putem creste mult mai mult decat pana acum si putem fi mult mai BOLD.’’

Ionela Buta (Deputy CEO MRM//McCann Romania), despre  venirea lui Alex Budin la Bucuresti: “Integrarea tehnologiei si inovatiei in proiectele dezvoltate de MRM//McCann Romania este deja o practica pentru noi. Am lansat in 2013 in premiera prima campanie pe Twitter (n.r. Live Tweet pentru Coca-Cola), am dezvoltat proiecte la nivel european care aveau inovatie si am creat prototyping (ROmbot, StudyCoin)”

„Colegii mei din creatie au mindset-ul de a cauta sau a se conecta cu trend-urile si tehnologia, venirea lui Alex ajutandu-i foarte mult sa o inteleaga si sa o foloseasca asa cum trebuie.  Alex este omul care ne invata (ca urmare a experientei sale in agentii precum CPB sau Cheil) cum sa lucram in echipe mixte, cum sa conectam idea si tehnologia, cum sa ne structuram si sa implementam campanii din viitor. 

Venirea lui in echipa este un pas firesc al agentiei si o oportunitate pentru noi de a dezvolta cat mai multe prototipuri si proiecte in premiera.” conchide Ionela Buta.

Mai mult in Management, Oameni


PUBLICITATE: