Fost Cotidianul si Business Standard, Vlad Macovei revine la Evenimentul zilei ca Redactor-Sef Adjunct
Vineri, 13 Iunie 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Incepand cu 1 iulie Vlad Macovei se alatura companiei Ringier Romania ca Redactor Sef Adjunct al cotidianului Evenimentul Zilei, anunta o informare a trustului de media, remisa AdPlayers. 

"Revin in echipa Evenimentul zilei cu bucurie si incredere”, a spus Vlad Macovei (foto). „Respect foarte mult aceasta echipa si astept cu nerabdare colaborarea pentru ca Evenimentul zilei sa fie o lupta castigata, zi de zi."

 

„Prin cooptarea lui Vlad Macovei intarim la varf managementul editorial; in plus, cred ca intr-o echipa de calibrul celei de care beneficiaza Evenimentul zilei este important ca pozitiile de top sa fie ocupate de oameni care se bucura de credibilitate”, a declarat  Claudiu Serban, Director General Adjunct si Director Executiv al Diviziei Economic/Reference

 

 

Potrivit comunicarii, Vlad Macovei (32) are o experienta de peste 10 ani in media. A debutat in presa ca jurnalist la Monitorul de Iasi pentru a deveni in mai putin de doi ani corespondentul pe Bucuresti pentru intreaga retea. In 1999 s-a alaturat pentru prima data echipei unui cotidian central imediat dupa lansarea Ziarului Financiar. Cu o baza solida in domeniul economic, a devenit in anul 2001 reporter al Sectiei Economice a Evenimentului zilei, unde s-a numarat printre primii jurnalisti romani care au acoperit subiecte legate de integrarea in Uniunea Europeana.

 

Potrivit reprezentantilor Ringier, in 2004 Macovei s-a alaturat echipei Cotidianul ca Editor Business. Experienta jurnalistica, impreuna cu abilitatile de leadership demonstrate atat in procesul de integrare a Cotidianului in Grupul Realitatea, cat si in timpul relansarii de succes a ziarului, l-au recomandat pentru functia de Redactor Sef Adjunct. Din 2007 a preluat aditional functia de Senior Editor al cotidianului economic Business Standard, unde a avut o contributie importanta la lansare si in implementarea campaniilor post-lansare.

 

 

 


PUBLICITATE: