Finans International Leasing IFN a ales propaganda de la Propaganda
Miercuri, 13 Septembrie 2006
Finans International Leasing IFN a ales propaganda de la Propaganda

(AdPlayers.ro, Irina Toma, irina.toma@adplayers.ro )

Finans International Leasing IFN a ales agentia Propaganda pentru derularea campaniilor de comunicare, în urma unui pitch la care au participat mai multe agentii independente dar si afiliate unor retele internationale, spun reprezentantii agentiei de publicitate.

Potrivit agentiei, Propaganda va asigura toate serviciile de comunicare (full service) incluzând strategie, creatie, media planning & buying, productie si consultanta pe partea de BTL si PR pentru compania de leasing.

Agentia de publicitate a realizat recent pentru Finans International Leasing IFN si o campanie de produs pentru leasing imobiliar si pentru leasing de echipamente. Campania se deruleaza în presa scrisa, au declarat, pentru AdPlayers, oficialii de comunicare ai agentiei Propaganda, care mai sustin ca agentia pregateste noi proiecte de comunicare, inclusiv o campanie de imagine pentru Finans International Leasing IFN.

"Pe lânga rezolvarile creative, agentia ofera solutii în zona de marketing"

„Am optat pentru colaborarea cu Propaganda deoarece pe lânga rezolvarile creative, agentia ofera solutii în zona de marketing si are o abordare globala si strategica a domeniului nostru de activitate”, motiveaza alegerea agentiei, Beatrice Boban - Finans International Leasing IFN. “Am apreciat seriozitatea si implicarea agentiei si speram intr-o colaborare excelenta si în viitor”, a mai afirmat ea.

”A fost unul dintre cele mai complete briefuri pe care le-am primit si a facilitat munca întregii echipe Propaganda care a avut ocazia sa-si consolideze astfel expertiza în zona financiara”, a spus Adrian Tuluca, Director Executiv, Propaganda.

„Am înteles specificul domeniului, iar valoarea solutiilor noastre, a intregii strategii de comunicare si marketing creativ cred ca a facut diferenta”, este de parere Tuluca. “Avem convingerea ca aceasta diferenta se va reflecta si pe piata în rezultatele de business ale Finans International Leasing IFN”.

Autorii

Din partea Propaganda, echipa care lucreaza pentru contul Finans International Leasing IFN este formata din: Simina Leotescu – Strategic Planner, Sonia Vlad – Account Manager, Paul Cioran – Copywriter, Vlad Bojan si Mihai Gheorghe – Art Director, Dan Moldovan –  Creative Director.

Din “board-ul” Finans International Leasing IFN sunt implicati în aprobarea propunerilor agentiei, Kerem Sekizyarali, Presedinte – Director General si Beatrice Boban de la Departamentul Relatii Publice si Comunicare.

AdPlayersFile Propaganda, Finans International Leasing IFN

Având o echipa de 30 de oameni, potrivit companiei, Propaganda este o agentie de publicitate independenta care ofera servicii full service si Creative Marketing, asa cum numeste echipa abordarea globala a solutiilor de comunicare pentru fiecare client in parte.

Conform agentiei de publicitate, printre clientii Propaganda se numara Friesland (Dots, Napolact), Procter & Gamble (Head & Shoulders), Terapia, Centre Ville (ApartHotel, Elite Apartments, Le Bistro), Europarthotel (Bruxelles), Howard Johnson Grand Plaza (Hotel, Avalon Restaurant, Benihana Restaurant, Grand Plaza Forum, Fit Club, Centro Bar & Lounge, Centro Pastry Shop), Shell Gas, Lasselsberger Ceramics (Cesarom, Sanex), Solvay Pharma Romania, Rospotline, Ad Expert, Finans International Leasing IFN, Radio Guerrilla, Cotidianul.

Finans International Leasing IFN SA are ca actionar majoritar FinansBank (Holland) NV, ce detine 99% din actiuni si a preluat portofoliul de clienti si de contracte încheiate de catre Finans Leasing IFN SA, companie înfiintata în 1998.

Finans International Leasing IFN, face parte din FIBA Group – un holding international ce îsi desfasoara în principal activitatea în domeniul financiar, cu operatiuni în Olanda, Germania, Belgia, Franta, Elvetia, Irlanda, Turcia, Rusia. Pe piata locala, Finans International Leasing IFN ofera servicii integrate, de la leasing imobiliar, pâna la cel de echipamente si auto.

Finans International Leasing IFN a ales propaganda de la Propaganda


PUBLICITATE: