Ex coordonator Media & Advertising la Mediafax, Cristina Blanaru este PR Manager la 121 Communication
Miercuri, 24 Martie 2010
 (AdPlayers.ro, iulian Toma )

Ex coordonator Media & Advertising la Mediafax, Cristina Blanaru este PR Manager la 121 Communication, de la 1 martie a.c.

Blanaru preia pozitia de comunicare a agetiei ocupata pana la sfarsitul lunii februarie de Adela Marchis, care de la inceputul lunii martie s-a alaturat echipei Kondiment, in calitate de Group Marketing & PR Manager.

“Ani de zile am scris despre campanii, strategii de PR, comunicare, dezvoltarea de medii noi potrivite relatiilor publice”, a afirmat Cristina Blaaru pentru AdPlayers.”Am decis sa ma alatur oamenilor din marcom pentru ca interesul meu a crescut din ce in ce mai mult pentru acest domeniu”.

Cu opt ani de experienta in presa, acumulati in cadrul agentiei Mediafax, Blanaru a lucrat in departamentele Externe si Life, si a preluat fluxul de Media&Advertising, pe care l-a coordonat in ultimii patru ani. Ea a fost si redactorul-sef al celor mai recente trei editii ale Anuarului Media&Advertising, publicatie care a radiografiat industriile marcom si media in ultimii 10 ani.

121 Communication
Lansata in Romania in iunie 2009, 121 Communication este o agentie independenta de marketing direct full service. Agentia ofera servicii de marketing direct, de la planificare, consultanta CRM (Customer Relations Management), pana la analiza CRM, marketingul bazelor de date, creatie, design, productie, implementare, evaluare si raportare. 

Portofoliul  121 Communication include clienti precum Grupul CEZ, Chiuariu & Asociatii, casefaraintermediari.ro, Star Storage sau Blue Air si integreaza produse ale comunicarii neadresate – Field Marketing, Drop Mail si Door-to-door Marketing – cat si mijloace de comunicare adresata – Telemarketing, Mobile Marketing, Direct Mail si Transpromotional Marketing.


PUBLICITATE: