Ex VP Marketing Tnuva, client de 3-4 Mil. EUR al McCann Erickson, Sagit Tzur Lahav este noul COO al agentiei
Marti, 22 Septembrie 2009
 (AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Ex VP Marketing la Tnuva, Sagit Tzur Lahav este  COO al companiei de publicitate McCann Erickson, incepand cu mijlocul lunii septembrie 2009. Tnuva Romania este un client de 3-4 Milioane de euro pe an al grupului McCann.

Bogdan Enoiu, Managing Director al McCann Erickson Romania a motivat numirea noului COO pentru a le oferi clientilor cele mai performante servicii de comunicare.

Pe langa Sagit Tzur Lahav, Bogdan Enoiu mai are in echipa operationala de la McCann pe Adrian Botan pe creatie, Mihai Trandafir pe media, Silviu Sefer la marketing experiential, Bogdana Butnar la interactive si Imola Zoltan la PR.

„Sunt foarte incantata sa ma alatur echipei McCann Erickson. Am lucrat cu ei doi ani de zile, perioada in care le-am fost client si in care am fost permanent pe aceeasi lungime de unda. Colaborarea de acum este una fireasca pentru mine”, a declarat Sagit Tzur Lahav.

Surse din piata de publicitate inscriu numirea noului COO la McCann si ca o posibila miscare a lui Bogdan Enoiu de a preda stafeta la carma grupului de marketing si comunicare, chiar daca si-a anuntat iesirea din actionariatul companiei peste 4 ani, in 2013.


PUBLICITATE: