Ex GMP, Ramona Sima este noul Associate Director BrandTailors
Joi, 29 Mai 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Ramona Sima, Group Account Director la GMP, a venit in luna mai la BrandTailors, pe pozitia de Associate Director, anunta o informare a companiei romanesti de consultanta de brand.

 

„In anul 2009 intentionam sa facem un turn around in BrandTailor, iar rolul Ramonei va fi acela de a pregati pana la sfarsitul lui 2008 noua platforma de dezvoltare a companiei nostre”, a declarat Beatrice Danis – Managing Partner la BrandTailors.

 

Potrivit agentiei, Ramona Sima a lucrat timp de 9 ani in publicitate, 5 ani petrecandu-i la McCann Erickson, unde a coordonat campania de rebranding “Connex pentru Romania”. In ultimii 2 ani a facut parte din echipa GMP, unde s-a afirmat atat in domeniul de business development cat si in performanta conturilor din portofoliul agentiei.

 

“ Am ales sa vin la BrandTailors pentru ca este compania de branding cea mai apropiata de filosofia si expertiza mea: branding-ul de produs”, a declarat Ramona Sima.

 

Pozitia de Associate Director in cadrul BrandTailors va presupune ca Ramona sa se implice atat in partea de client service si strategie, ci mai ales in redesenarea structurii organizationale a companiei si eficientizarea proceselor.


PUBLICITATE: