Ex Director Executiv la Realitatea Media, Mihnea Vasiliu va fi GM Ringier Romania
Vineri, 15 Octombrie 2010
 (AdPlayers, Iulian Toma)

Mihnea Vasiliu (44) a fost numit General Manager al Ringier Romania. Din aceasta functie, el va asigura conducerea strategica si operationala precum si dezvoltarea tuturor activitatilor companiei Ringier Romania.

Vasiliu (foto) este un alt manager important al Realitatea Catavencu care a ales sa paraseasca grupul. De curand, Florin Alexandrescu, director de vanzari al regiei Realitatea Media Together, ce administreaza vanzarile de publicitate ale trustului, a decis sa se alature din decembrie companiei Group M Romania (WPP).

Noul General Manager al Ringier Romania va intra in rol la mijlocul lunii noiembrie, si preia conducerea companiei Ringier Romania de la Marius Hagger, care a decis sa lucreze in cadrul grupului NZZ din Elvetia, parasind compania Ringier. Vasiliu va raporta direct lui Florian Fels, CEO Ringier Central Europe.

Viitorul sef al Ringier Romania este absolvent al Facultatii de Electronica din cadrul Institutului Politehnic Bucuresti, detine un MBA obtinut la London Business School. Este casatorit si are trei copii.

BIOGRAFIA LUI VASILIU

A inceput la Media Pro

Mihnea Vasiliu si-a inceput cariera la MediaPro, in urma cu 18 ani, ca reporter al agentiei de stiri Mediafax. Ulterior a devenit sef al agentiei de stiri, si mai apoi Director General al MediaPro Group, nume sub umbrela caruia opereaza mai multe companii din trustul cu acelasi nume.

Pana in 2006, a fost la carma operatiunilor mai multor divizii MediaPro, cu exceptia celor de radio si televiziune. Printre companiile pe care le-a condus se numara PubliMedia - editorul ziarelor si revistelor MediaPro, agentia de stiri Mediafax, Imprimeriile MediaPro precum si alte companii de media, entertainment sau servicii din grupul MediaPro.

Realitatea Catavencu

Din 2007 a fost membru in bordul director al trustului Realitatea Catavencu pozitie din care a condus operatiunile mai multor companii din grup, ultima dintre ele fiind aceea de Director Executiv al companiei Realitatea Media. In urma cu 3 ani, Mihnea Vasiliu era cooptat in conducerea unui grup cu o agentie de stiri, 3 posturi de televiziune, o retea radio, mai mult de 15 titluri de publicatii tiparite, o retea in-store TV, precum si mai multe website-uri si portaluri online.

Printre brandurile de media si entertainment operate de companiile din grupul Realitatea Catavencu se numara Realitatea TV, The Monney Channel, Romantica, Radio Guerrilla, NewsIn, Academia Catavencu, Cotidianul, Business Standard, Money Express, Idei in Dialog, Tabu, 24 FUN, J’adore, Bucataria pentru toti, IQAds si altele. In prezent Realitatea-Catavencu a renuntat la toate operatiunile de Print, mai putin brandul de titlu al grupului, Academia Catavencu.

Ringier

Incepand de la jumatatea lunii noiembrie, Vasiliu va conduce o companie cu peste 400 de angajati care publica, printre altele, ziarul tabloid Libertatea, revistele dedicate tinerilor Bravo si Bravo Girl!, revistele pentru femei Unica si Bolero, si care detine portaluri, website-uri si o tipografie.


PUBLICITATE: