Ex Creative Director la Punct, Niculae Constantin, alias "Nae", este Group Creative Director Lowe & Partners
Vineri, 20 Februarie 2009
 ( AdPlayers.ro, Iulian Toma )

Ex Creative Director la Punct, pana in luna noiembrie, Niculae Constantin, alias „Nae”, asa cum ii spun colegii si cunoscutii, este Group Creative Director Lowe & Partners.

Contactat de catre AdPlayers, Constantin a confirmat ca de la sfarsitul anului trecut a ales agentia de publicitate prezidata de Veronica Savanciuc, insa a evitat sa deconspire conturile de comunicare pentru care lucreaza.

Niculae Constantin s-a despartit de agentia de publicitate Punct Advertising in a doua jumatate a lunii octombrie. Cu 12 ani de munca in comunicare, Constantin a fost copywriter la Graffiti BBDO cu mici pauze din '96 pana in '02. A ajuns la Punct Advertising din '02, pentru inceput copywriter si mai apoi director de creatie de la inceputul lui '06.

Atat cu Graffiti BBDO, cat si cu Punct Advertising, Niculae Constantin a avut o relatie cu care putini oameni de creatie se pot lauda - 6 ani de casnicie cu fiecare dintre cele doua agentii de publicitate. Printre cele mai recente campanii de comunicare in care a fost implicat numai in ultima agentie pentru care a lucrat se numara Dero (Unilever), Sunsilk, Aviva si altele.

Niculae Constantin vine dintr-o familie de jurnalisti si scriitori. A terminat liceul Sf. Sava in '96 si Academia de Teatru si Film, sectia Comunicare Audio- Vizuala in '01.

PUBLICITATE: