Eusediu Margasoiu se desparte de QAB / Pepsi Americas
Luni, 21 Aprilie 2008



( AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Eusediu Margasoiu, Director de Marketing si Comunicare, QAB/Pepsi Americas  se desparte de companie, potrivit unor surse din piata care citeaza o informare a executivului de marketing trimisa colaboratorilor.

 

Detinator al unui titlu de Executive MBA Marketing la Assebus si Director de Marketing la Pepsi Americas din luna octombrie 1999, Margasoiu afirma ca va imbratisa pe viitor consultanta in strategie de business si marketing strategic. Fostul sef de marketing de la Pepsi sio-a jurstificat alegerea prin faptul ca, din perspectiva consultantului, crede ca poate ajuta alti oameni sa creasca business-uri si sa se diferentieze relevant de competitori.

 

Potrivit acelorasi surse, Margasoiu a multumit colegilor cu care a avut sansa de a lucra si alaturi de care a contribuit la cresterea unui business de sute de milioane de euro. El spune ca va continua activitatea de freelancer in cadrul industriei de marketing si comunicare si ca va duce la bun sfarsit mandatele de director de board la IAA si de Presedinte la Effie 2008.

 

 


PUBLICITATE: