Dupa 15 ani la Capital, Petre Barbu pleaca la Adevarul
Joi, 30 August 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Redactor Sef Adjunct la revista Capital si editor al paginilor de media si publicitate, Petre Barbu (45 ani) - pleaca, potrivit unor surse din piata, la Adevarul.

Contactat de catre AdPlayers, Petre Barbu nu a vrut sa comenteze informatia dar nici nu a negat-o. Conform acelorasi surse, Barbu va incerca sa realizeze o sectiune de media si advertising in cadrul caietului Adevarul Financiar, incepand din 17 Septembrie.

Din anul 1992 la Capital, Petre Barbu face parte chiar din prima echipa a saptamanalului economic. Scrie de 10 ani paginile de Media si Publicitate iar din septembrie anul trecut a devenit Redactor Sef Adjunct al revistei economice de la Ringier Romania.

Scriitor si dramaturg in timpul liber, Barbu a debutat editorial cu volumul de povestiri “Tricoul portocaliu fara numar de concurs”. Castiga concursul de debut (la sectiunea roman) al Editurii Nemira cu “Dumnezeu binecuvanteaza America”, aparut in 1995. In 1998, ii apare romanul Ultima tresarire a submarinului legionar. Cele mai recente sunt:  "Blazare" aparut  in 2005 la editura Polirom si "Tatal nostru care esti in supermarket" aparuta ca e-book  in 2006  .

Ca dramaturg, Petre Barbu are piese montate la Bucuresti (Teatrul foarte mic) si Tirgu Mures (Teatrul National), precum si cu numeroase piese nominalizate sau premiate de UNITER.

PUBLICITATE: