Doi Account Directors si un Senior Art Director, noi, la Ogilvy Group
Marti, 04 Septembrie 2007

Doi Account Directors si un Senior Art Director, noi, la Ogilvy Group

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Donald Simionoiu (foto, sus) - Senior Art Director si doi Account Directors Ogilvy&Mather - Diana Oanta si Catalina Tarlea se alatura Ogilvy Group.

Cu o experienta în advertising de 10 ani, potrivit agentiei, Donald Simionoiu si-a început cariera in 1998 la Media Pro ca Art Director, trecand apoi pe la Punct Advertising, GMP si DDB. De-a lungul timpului a lucrat pe conturi precum Unilever (Cif si Domestos), Procter&Gamble, Bucovina, Astra Asigurari, Posta Romana, Alpha Bank, Persil.

Doi Account Directors si un Senior Art Director, noi, la Ogilvy GroupDiana Oanta  (foto) a început sa lucreze în publicitate acum 6 ani la Leo Burnett, unde a început ca PR assistant, lucrând în special pe company corporate PR, trecând ulterior în departamentul de brand communication, pana la pozitia de brand communication manager. A lucrat pe conturi precum Elite, Procter&Gamble, Philip Morris, Orkla Foods, Quadrant.

Catalina Târlea si-a inceput cariera în publicitate în urma cu 6 ani la GFS Communication, unde a ocupat functia de Account Manager si Brand Manager Metaxa. Ulterior, s-a alaturat echipei de la Eye Advertising pe pozitia de Account Director. De-a lungul carierei, Catalina a lucrat pe conturi precum Johnnie Walker, J&B Rare, Smirnoff, Smirnoff Ice si Baileys.

PUBLICITATE: