Divort la varful creatiei Graffiti: Prisca pleaca, Gongu vine.
Joi, 17 Decembrie 2009

 (AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Schimbari la varf in creatia Graffiti BBDO. Potrivit unei informari a agentiei, Ema Prisca, Director de Creatie la Graffiti BBDO din 2006, "a decis ca este momentul sa-si continue traseul profesional pe cont propriu".

Contactata de catre AdPlayers, Ema Prisca nu a dezvaluit detalii despre urmatorul pas in cariera sa profesionala, dar a argumentat ca schimbarea vine pe fondul mai multor decizii pe care le-a luat in ultima vreme, inclusiv in plan personal. Apropiati ai omului de creatie spun ca Ema Prisca asteapta si un copil, in urmatoarele luni.

Cel care va prelua postul de director de creatie al agentiei este Mihai Gongu, om de creatie cu 7 ani de publicitate si care lucreaza pentru Graffiti BBDO din 2005. Din februarie 2008, Gongu a fost numit Deputy Creative Director, dupa care a lucrat in reteaua BBDO, la Berlin.

„Am credinta ca Mihai (Gongu n.r.) este exact genul de om care poate pastra balanta dintre creativitate si eficienta programelor de marketing, mai ales in aceasta perioada plina de pragmatism” a spus Cosmin Radoi, Managing Director, Graffiti BBDO. “Am dori, de asemenea, sa-i multumim Emei Prisca pentru contributia sa la dezvoltarea produsului creativ al agentiei in ultimii trei ani, concretizata in numeroase nominalizari si premii de creatie”, a adaugat seful agentiei.

PUBLICITATE: