Director de Creatie GMP, Carmen Tiderle intra in concediu la Leo Burnett
Miercuri, 21 Mai 2008

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Carmen Tiderle (foto), Director de creatie la GMP, pleaca la Leo Burnett, anunta o informare a agentiei conduse de Felix Tataru.

 

Fosta Group Creative Director Leo Burnett in urma cu 7 luni, Tiderle este al doilea director de creatie GMP care pleaca spre agentia de publicitate din grupul condus de fratii Iordache. In toamna lui 2006, un alt creative director – Emilian Arsenoaiei - parasea si el GMP pentru Leo Burnett. Intamplator sau nu, negocierile de transfer ale lui Arsenoaiei se incheiau dupa un succes al agentiei GMP la Golden Drum 2006.

 

„Ii multumim lui Carmen- Elena pentru indrazneala de a se alatura GMP-ului timp de 7 luni dar si pentru echipa pe care o lasa in urma”, a spus Felix Tataru, Managing Partner al GMP. „Am reusit sa facem cateva lucruri frumoase impreuna si ne pare rau ca nu continuam. Pe langa succesul pe care i-l dorim in viata personala si profesionala, astazi, de Sf. Constantin si Elena, ii uram La multi ani frumosi!” 

 

„Cu totii stim ca nu este prima data cand agentia de pe Iorga 13 incearca sa-si rezolve problemele apeland la o solutie din curtea GMP”, se mai arata in comunicatul agentiei. „In 2006, dupa ce GMP a fost la cateva puncte de a castiga Agentia Anului la Ad’Or iar la Goldendrum a surclasat aceeasi Agentie a Anului, aceasta a dat o lovitura de proportii agentiei GMP angajand, intr-o luna de zile, 9 oameni, in frunte cu Emilian Arsenoaiei. Se pare ca, dupa concedierea lui Emilian si a colegilor lui in urma cu o luna, Leo Burnett nu poate sa-si rezolve problemele decat tot printr-un atac la GMP”.

 

Departamentul de creatie al agentiei Leo Burnett a fost unul dintre cele mai framantate in ultimul an. Doi din trei Co-Creative Directori – Emilian Arsenoaiei si Adrian Preda – au parasit creatia Leo Burnett in prima jumatate a lunii mai.

 

Fosta Group Creative Director la Leo Burnett, revenirea lui Carmen Tiderle la agentia condusa de Stefan si Ioana Iordache va fi intrerupta de o perioada in care va deveni mama pentru a doua oara. Tiderle va intra in concediu cel mai probabil in luna septembrie.

 

 


PUBLICITATE: