Din 1998 in Creatie si Productie AV in publicitate, Liviu Efrimov (55 de ani) pleaca la ultima filmare de pe Pamant
Marti, 12 Aprilie 2022

 
Foto. Facebook / Liviu Efrimov

Ultima ,,productie” a creativului cu aproape 25 de ani de publicitate are loc astazi la capela Catedralei Sfantul Nicolae din Tulcea.

AdPlayers. info

Din 1998 in Creatie si Productie AV in publicitate, Liviu Efrimov (55 de ani) pleaca a ultima filmare de pe Pamant. Ultima ,,productie” a creativului cu aproape 25 de ani de publicitate are loc astazi la Tulcea, la Catedrala Sfantul Nicolae.

Absolvent de Regie Film si TV dar si a Universitatii Politehnice Nascut, omul de creatie si productie de Film si TV a intrat in publicitate in 1998 Copywriter si AV Production Manager la Olympic DDB Romania. Recunoscut de catre agentii de publicitate de top drept unul dintre cei mai buni specialisti in specializarile in care a activat, Liviu Efrimov a fost in pozitii cheie in creatia si productia AV de publicitate:

Audio Video Production Manager la Publicis Romania, Senior Copywriter la Brandstalk Advertising, AV Production Manager la Tempo Advertising, Creative Director la Prospero/BBDO, Creative Director la Plus Advertising, AV Production Manager la Scala Thompson, Creative director la Lettera Advertising sunt pozitii cu care foarte putini oameni din publicitate.

Potrivit unui prieten apropiat, ultimul film al carui actor principal este se filmeaza astazi, marti 12 aprilie,  la capela Catedralei Sfantul Nicolae din Tulcea.

Dumnezeu sa il odihneasca in pace, printre cei buni ai Lui!


PUBLICITATE: