De la Free Communication, la The Practice, powered by Leo Burnett
Marti, 17 Iulie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

The Practice si-a luat un nou consultant in cadrul echipei dedicate clientilor. Valeriu Ispir (24 ani) vine cu o experienta de aproximativ patru ani in domeniul relatiilor publice, ocupand anterior pozitia de Senior Account Executive la  Free Communication.

Ispir  sune ca a lucrat de-a lungul activitatii sale conturi precum: Zentiva, Wizz Air, Mazda sau Bank Leumi Romania, iar experienta sa profesionala include oferirea de consultanta atat pentru administrarea comunicarii de companie (corporate communications), cat si pentru proiecte de comunicare de brand (marketing support).

Printre cele mai importante proiecte de PR  in care a fost implicat se numara: re-branding-ul Sicomed si Zentiva, comunicarea preluarii Sicomed de catre Zentiva sau lansarea companiilor Wizz Air si Bank Leumi pe piata din Romania.

AdPlayersFile

In prezent, THE PRACTICE are o echipa formata din 10 oameni si ofera consultanta de PR pentru clienti precum: MOL Petroleum Products, Carpatcement Holding, SAP Romania, GE Money/Domenia Credit - Motoractive Leasing - Estima Finance, Brailact/Brenac sau Abbott/ReductoStart.

Agentia este membru al Clubului Companiilor de Relatii Publice, care reuneste in prezent 10 dintre cele mai importante agentii specializate de PR din tara noastra.


PUBLICITATE: