De 14 ani in agentia Graffiti BBDO, Sorin Psatta integreaza acum comunicarea in BBDO Group Romania
Marti, 29 Ianuarie 2008



(AdPlayers.ro, Iulian Toma )

 

Sorin Psatta (foto) devine Integrated Communication Director al Grupului BBDO Romania, structura in care sunt incluse 4 unitati de marketing si comunicare.

 

Liliana Serban, PR Director la Pleon Graffiti  a afirmat pentru AdPlayers ca din BBDO Group Romania fac parte un numar de trei companii si o divizie de relatii publice: Graffiti BBDO – agentie de publicitate, Media Direction – agentie de media, Proximity – CRM si Interactive Marketing, Pleon Graffiti – divizie de relatii publice.

 

De 14 ani alaturi de Graffiti BBDO, in ultimii 5 ani Sorin a coordonat departamentul de Strategie si Research in calitate de Research & Strategy Director al agentiei de publicitate. Conducerea departamentului de strategie al Graffiti BBDO va fi preluata de catre Stefan Chiritescu, care va ocupa functia de Head of Planning al agentiei.

 

“Experienta, expertiza si talentul lui Sorin ne vor ajuta sa ne dezvoltam armonios ‚across all disciplines’, sa gandim integrat, sa gandim‚ publicitate care nu seamana a publicitate’, sa fim coerenti si puternici in toate punctele campaniilor de comunicare”, a afirmat Dan Moraru, CEO BBDO Group Romania. „Mai mult, el va duce la ‚nivelul urmator’ si programele de training BBDO, canalizand eforturile si resursele noastre de dezvoltare profesionala”.

 

“Intr-o era in care se vorbeste intens despre relatiile cu consumatorii si se incearca identificarea si exploatarea a cat mai multor puncte de contact ale acestora cu brandurile, vom alinia demersurile noastre dictonului atat de bine formulat de parintele teoriei sociale tribale, Michel Maffesoli, ‘the link is more important than the thing’, sperand ca, in scurta vreme, sa facem diferenta si sa ne putem mandri cu statutul de membru al tribului BBDO’”, afirma Sorin Psatta.

 

Potrivit reprezentantilor BBDO Group Romania, Psatta are doua mari arii de responsabilitate: elaborarea strategiilor integrate de comunicare pentru clientii Grupului BBDO Romania, precum si coordonarea programelor de dezvoltare profesionala.

 

Beneficiind de experienta de profesor al facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, potrivit reprezentantilor de comunicare, Sorin Psatta va coordona si va evalua etapele de dezvoltare profesionala a angajatilor, urmarind eficientizarea proceselor strategice din cadrul proiectelor derulate in cadrul grupului.

 


PUBLICITATE: