Cristian Moanta este noul Director de Marketing si Achizitii al grupului Altex Romania
Luni, 04 Mai 2009
 
(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Cristian Moanta, 47 de ani, este noul Director de Marketing si Achizitii Altex Romania. Potrivit reprezentantilor de relatii publice ai companiei, din pozitia de Director de Marketing si Achizitii al grupului Altex Romania, Cristian Moanta va coordona diviziile de Marketing – Comunicare si Achizitii pentru toate companiile grupului.

Potrivit companiei, principalul obiectiv pe termen scurt este integrarea activitatiilor celor doua divizii in perspectiva intaririi mesajului promotional catre clientul final si, implicit, a prezentei pe piata locala. Vor fi identificate categoriile de produse care pot asigura crestere, asigurand magazinelor Altex si Media Galaxy, in continuare, pozitia de lider.

Inainte de pozitia pe care o detine in prezent in grupul Altex, Cristian Moanta a detinut pozitia de Branch Manager (country manager) al Sony Romania. Cu15 ani in domeniul distributiei, promovarii si comercializarii produselor electronice pe piata din Romania, Cristian Moanta a contribuit la dezvoltarea business-ului corporatiei Sony inca de la intrarea in Romania (1996): constructia brand-ului si a retelei partenerilor de vanzari, precum si actiunile de marketing, comunicare, publicitate si PR.

Altex Romania are o suprafata comerciala totala care se ridica la aproximativ 100.000 metri patrati, divizata intre 50 de magazine Altex si 15 magazine Media Galaxy. Altex Romania este actionar majoritar in Complet Electro Serv - compania producatoare de echipamente IT, Cometex SA – compania de real-estate. Din grupul Altex mai face parte si compania de credite de consum Credex, unde 30% din actiuni sunt detinute de Raiffeisen Bank.


PUBLICITATE: