Creatia Scala JWT este condusa de Bogdan Gheorghiu si Gabriela Dobre
Vineri, 29 Iunie 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Scala JWT i-a numit, de curand, pe Bogdan Gheorghiu si Gabriela Dobre in functia de Joint Creative Chiefs. Potrivit agentiei, fiecare dintre ei conduce un grup de creatie si are sarcina sa dezvolte resursele creative ale agentiei. Creatia Scala JWT este practic condusa de cei doi oameni de creatie din fruntea echipelor de creatie ale celor doua unitati de business ale agentiei de publicitate.

“S-a revenit cumva la structura a agentiei pe unitati de business, care impart agentia atat pe partea de Creatie cat si pe cea de Client Service”, a declarat in aceasta dimineata pentru AdPlayers Bogdan Gheorghiu, Joint Creative Chief la Scala JWT.

“Asta inseamna ca fiecare Business-unit are echipe de creatie si echipe de client service dedicate. Noi, ( n.r. Gabriela Dobre si Bogdan Gheorghiu) suntem cei doi capi ai creatiei pe cele doua business-unit-uri pe care le are agentia in prezent”, adauga Gheorghiu.

“Cele doua unitati erau si pana acum numai ca in ultimul an l-am avut si pe Mark Walton peste  toata structura aceasta de creatie”, a mai spus Bogdan Gheorghiu.

“Bogdan si Gabriela se vor completa perfect si vor face treaba buna”, spune Matthew Dezzani, Managing Partner la Scala JWT. „Amandoi sunt talentati, incantati de noile atributtii pe care le-au primit si gata sa-si conduca echipele. Am incredere in amandoi si le voi fi alaturi in drumul spre succes”.

Bogdan Georghiu s-a alaturat agentiei in 2004, venind de la Lowe & Partners, sia  lucrat  pe toti clientii Scala JWT. In ultimul an a fost numit Group Creative Director si a supravegheat echipa de creatie Bancpost. A castigat, de curand, cu executti pe acest cont, premii atat la Effie cat si la Ad’Or.

Gabriela Dobre a venit la Scala JWT in octombrie 2006. Ultimii 7 ani i-a petrecut in New York City, lunde a lucrfat pentru agentii ca BBH, Mother, Strawberry Frog, Amalgamated si Tractenberg.


PUBLICITATE: