Content Manager nou pe Internet la ProTv si Acasa Tv
Marti, 26 August 2008

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Fost PR Manager in cadrul Media Pro, Creola Tudorache a fost numita Content Manager al diviziei Internet Business Unit pentru posturile de televiziune, unde se va ocupa de continutul site-urilor protv.ro, acasatv.ro, procinema.ro si protvintl.ro.

 

„Noile site-uri la care lucram in prezent si care vor fi lansate in aceasta toamna vor fi cele legate de noile productii pe care telespectatorii le vor vedea in toamna la ProTv si Acasa, cum sunt „Dansez pentru tine” si „Regina”, iar rolul meu va fi sa dublam succesul acestor produse si pe online”, a afirmat pentru AdPlayers, Creola Tudorache, noul Content Manager, Internet Business Unit al posturilor de televiziune de la Media Pro.

 

„M-am alaturat unei echipe tinere si pline de entuziasm”, mai spune ea. „Impreuna sper sa reusim nu numai sa mentinem aceste site-uri in top ci chiar sa crestem mai ales ca avem in vedere un continut nou, mereu updatat si chiar crearea unui public specific new media”.

 

Ex coordonator de presa din 2000, Tudorache a fost, incepand cu anul trecut, PR Manager in cadrul diviziei de Televiziune a trustului Media Pro.

 


PUBLICITATE: